olena_glossy

Зволожувальний тонер Aqua Glow | Joko Blend

Зволожувальний тонер Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальний тонер Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальний тонер Aqua Glow | Joko Blend

Тонер Aqua Glow підкорює своєю дією з першого нанесення! Гладка, оксамитова і зволожена шкіра - це не просто обіцянка, а результат, який ви відчуєте миттєво. Більше деталей 👇

Пакування. Зовнішня картонна коробочка у ніжних блакитних тонах. На фоні можна помітити краплини тонера. На кожній грані знайдете інформацію про продукт: назва продукту, характеристики, сертифікація, а також детальний опис. Захисні наліпки-пломби гарантують цілісність упаковки.

Всередині - міститься біла пляшечка з кришечкою типу фліп-топ, яка щільно закривається з характерним клацаючим звуком. Мінімалістичний дизайн етикетки повторює стиль коробки.

Об’єм - 150 мл, термін придатності після відкривання - 6 міс.

Склад: Aqua (Water), Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Linalool.

Яка основа та корисності?

🔹 Aqua (Water), Pentylene Glycol, Propanediol - основні зволожувачі, які притягують вологу до шкіри та допомагають утримувати її.

🔹 PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - eмульгатор і пом'якшувач, який допомагає розподілити інші компоненти по шкірі.

🔹 Ceramide Complex CLR (Aqua, Phospholipids, Sphingolipids) - надає миттєве відчуття зволоження, мінімізує появу сухості та лущення

🔹 Panthenol (Провітамін В5) - має зволожуючі та заспокійливі властивості.

🔹 Allantoin - заспокоює шкіру, сприяє загоєнню.

🔹 Низькомолекулярна гіалуронова кислота - потужний зволожувач, який утримує вологу в шкірі.

🔹 Sodium PCA, Sodium Lactate, амінокислоти (Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine) - натуральні зволожувачі, які є частиною природного зволожувального фактора шкіри.

Додаткові речовини: консерванти, ароматизатор, загусник та стабілізатор.

Склад цього тонера багатий на зволожувальні та заспокійливі компоненти. Він допоможе відновити водний баланс шкіри, заспокоїти її і підготувати до подальшого догляду.

Консистенція та аромат. Тонер Aqua Glow - це більше ніж просто "водичка". Він прозорий, текстура трохи густіша, ковзаюча, а аромат - свіжий, легкий, ненав’язливий.

Враження від використання.

🔹 Наносити тонер рекомендують на очищену шкіру за допомогою ватного диска або пальців, м'якими масажними рухами. Я обираю ватний диск або пафф.

🔹 Диск, просочений тонером наче ковзає по шкірі. Завдяки своїй текстурі, що є густішою від води його витрати дуже економні.

🔹 Перших 15 с після нанесення (поки тонер не поглинувся) відчувається липкуватість, але ситуація кардинально змінюється після поглинання: шкіра на дотик стає гладенькою і шовковистою.

🔹 Тонер дарує відчуття зволоженості шкіри з першого нанесення. Він максимально комфортний та чудово готує шкіру до наступних етапів догляду.

У мене жирний тип шкіри і тонер Aqua Glow від Joko Blend ідеально вписався у ранкову рутину. Комбінація зволожувального тонера зранку та кислотного ввечері - ідеальне рішення для мого типу шкіри. Однак, для інших типів шкіри цей тонер буде чудовим варіантом як для ранкової, так і для вечірньої рутини.