Ірина 🦋

Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною

Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною
Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною

Сьогодні розповім про мою чергову новинку від французького 🇫🇷 професійного бренду Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною La Grace Masque Detox

Всі інгредієнти цієї маски підібрані виключно для того, щоб ваша шкіра позбавилася від забруднень навколишнього середовища, для ритуалу чистоти і свіжості і засяяла здоров'ям. Основа цієї маски настільки виняткова, дає ідеальну гладку і пластичну масу, без грудочок, яка легко наноситься і легко знімається одним пластом.

Особливості маски Detox:

🖤 більш ефективне очищення порівняно з іншими очищаючими засобами

🖤 усунення вільних радикалів

🖤 антиоксидантна дія

🖤 профілактика старіння

🖤 прискорення обмінних процесів у клітинах

🖤 оновлення епідермісу

🖤 покращення кольору обличчя

Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною

Основні складові:

🪵Деревне вугілля, отримане з піролізованих гілок, пагонів і коренів бамбука, потім активується для збільшення поглинання. Таким чином, він у п'ять разів більш пористий забезпечує найкраще поглинання домішок та мікрозабруднювачів, присутніх на шкірі.

🌱 Спіруліна – це мікроводорість класу Cyanophyceae. Природно росте у воді лужних озер тропіків. Його зелено-блакитний колір обумовлений пігментом: фікоціанін – спіруліна багата на білки та антиоксиданти, такі як вітамін А&E, цинк та селен. Вони захищають шкіру від вільних радикалів та допомагають боротися з ознаками старіння.

🫚Білий Женьшень цей порошок, витягнутий із кореня білого женьшеню, містить гінзенозиди. Понад 2000 років цей активний інгредієнт корейського походження забезпечує шкіра з ефективними противіковими властивостями.

🏔️Біла глина, також звана каоліном, від природи багата на мінерали. Відома тим, своєю заспокійливою дією, ідеально підходить для ніжного очищення шкіри.

Пакування: Маска продається в упаковці 200g та 600g у пластикових банках, і 25g у паперовому пакетику

Зовнішній вигляд: Маска у вигляді дрібного сірого порошку, схожого на попіл 🔥

Аромат: Практично відсутній

Використання:

Для тих хто робить альгінатну маску вперше, або якщо в кого те, що не виходить, я вже писала повний огляд, з усіма нюансами приготування альгігатних масок, кому цікаво читаєм тут https://club.makeup.com.ua/post/45184/

🥣 Змішати у гумовій мисці 25 г порошку маски та 75 мл води 20С або активатор для альгінатних масок. Про активатор https://club.makeup.com.ua/post/46367/, цього разу робила без нього. У мене немає гумової, я змішую у звичайній скляній силіконовій лопатці Cosmo Shop. Я намагаюся завжди під альгінатні маски, наносити якусь зволожуючу сироватку. Зазвичай я не рекомендую ділити пакет альгінатної маски на 2 рази, але знаю багато хто любить так робити. У даному випадку в La Grace не 20g а 25g маски, що не маловажно, і якщо ви не наносите маски на очі, шию то в принципі цю маску можна спробувати розділити на 2 рази.

🥣 Швидко перемішати до отримання однорідної маси. Маска виходить дуже пластична, розмішується буквально відразу без грудочок

🥣 Нанести на обличчя, знизу вгору, починаючи з підборіддя, захоплюючи область очей, губ, шиї та декольте. Вже коли наносила залишки на шию, маска почала підсихати. Намагайтеся не робити надто тонкий шар по краях, інакше маска сильно прилипне, та обходьте волосся.

🥣 Через 20 хв маску зняти одним шаром. Маска без проблем знялася одним пластом. Після маски я не вмивалася 💦, лише прибрала вологим спонжем, залишки присохлих частинок маски на облицці.

Шкіра після цієї маски добре зволожена, зараз пройшло вже близько 2 годин після маски, і вона все ще прохолодна насощуп, ніякого догляду зверху я поки що не наносила. Дрібні мімічні зморшки тимчасово розгладжені, пори стягнуті.

Мені дуже сподобався ефект від цієї маски, як і від іншіх La Grade.

А ви вже знаїомі з цім брендом та його засобами?

🌸Професійна маска для обличчя «Сяйво шкіри» з вітаміном С La Grace Eclat De La Peau Masque Eclatante 🍋https://club.makeup.com.ua/post/33908/

🌸Маска з колагеном та морськими мінералами La Grace Hydro Comfort Mask 💦 https://club.makeup.com.ua/post/34369/

🌸Альгінатна маска для обличчя "Ацерола" з вітаміном С La Grace Masque Acerola 🫐 https://club.makeup.com.ua/post/39082/

🌸Омолоджуюча альгінатна маска з екстрактом женьшеню та спіруліни La Grace Masque Ginseng Tonique 🌿https://club.makeup.com.ua/post/40465/

🌸Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою La Grace Activateur Lotion Hyaluron 💦 https://club.makeup.com.ua/post/46367/