Ya Yana

ТОП-5 найкращих бюджетних блисків для губ…

ТОП-5 найкращих бюджетних блисків для губ…

Знайти бюджетний блиск для губ, який має гарний відтінок, не липне, не скочується, не вбирається без залишку і не сушить губи… Окей, маю для вас аж 5 таких.

Впевнена, що тут кожен знайде щось на свій смак))

O’BAYS — бюджетний бренд і буду чесна, я не очікувала, що консистенція цього блиску буде аж така приємна.

А сині блискіткиии! Вони роблять сяйво холодним, чим відбілюють посмішку.

Зізнаюся, для мене цей блиск особливий, бо носить вайб новорічних свят. Я ношу його саме в цю пору, бо ці блискітки і аромат карамелі робить його ідеальним для хеппі крастмасу.

Найкращі кольорові блиски, які я зустрічала. Палітра тут просто смак.

Консистенція дозволяє нашарувати продукт, чим підсилює колір. Дуже люблю гратися з ким під різні образи.

Саме сяйво тут делікатне, воно робить мої губи візуально пухкішими, лишаючи загальну картинку цілком природною та натуральною.

Леопардове вбрання цього блиску — лімітована серія. Але і в звичайній версії прекрасно абсолютно все: від аромату до крихітного аплікатора, який круто промалює контури.

Прозора класика на кожен день. Цей продукт унікальний для мене тим, що він поєднує блиск блисків, лікувальні властивості олійок та консистенцію желе.

Губи після цього продукту дуже зволожені і пухкенькі, проте він не всотується, а стійко тримається, візуально створюючи обʼєм.

Аплікатор тут крутий, і зайвого на нього не набереш — стопер такий, що інколи важко дістати пензлик, не доклавши зусиль.

Дуже HOT. І я не тільки про те, що цей блиск пече. Ефект теж просто вау.

Губи розгладжуються так, ніби я скористалась уколами краси. Ніяких складочок, ефект фотошопу в реальному житті. Сподіваюсь, що вдалося передати на фото.

Я затестила 3 відтінки цього блиску, і майже не помітила різниці на губах, вони всі плюс-мінус прозорі, як на мене. Тому, можна не надто боятися прогадати з вибором.

Якщо в першому варіанті блискітки були сині і холодні. То тут — теплі золотисті. На осінь — ідеальний вибір.

Блискітки дуже дрібні і це створює гарний відлив.

Аплікатор тут теж дуже зручний. Ним вийде набрати багато блискіток і передати їх на губи.

Усі ці бюджетні блиски дуже комфортні на губах. Ну, крім плампера, він дійсно пече і, як на мене, сильно. Але ефект дуже подобається.

Знайшли серед них своїх фаворитів?