Фісташка

Набір для догляду за губами від Mareve

Набір для догляду за губами від Mareve

Так само, як і кремів для рук, у мене багато бальзамів для губ від різних брендів — з ароматом і без. У мене завжди дуже сильно сохнуть губи, особливо якщо на вулиці холодно або дує сильний вітер. Тому я вирішила спробувати цей набір. Я використовую його зараз перед тим, як наносити макіяж. Він допомагає добре зволожити і згладити поверхню губ. Завдяки цьому я можу нанести яскраву помаду, а не просто блиск.

Пакування у наборі мені сподобалось. Всі засоби знаходяться в маленьких баночках, які дуже легко вкласти собі в косметичку. Баночки виконані з пластику, не дуже цупкого. Але з тим, що засобу там не дуже багато, я не думаю, що вони будуть у мене занадто довго у використанні, щоб з цими баночками щось сталося. Я б не сказала, що це мега якісне та дороге пакування. Досить посереднє, але зручне. Написи з назвою бренду на кришечках почали витиратися вже на 2-й день після використання. Не те щоб для мене це було великою проблемою, але це все ж таки говорить про якість пакування

Отже, що ж входить до складу цього набору? Ми маємо три етапи догляду за губами:

1-й етап: Скрабування

В одній з круглих баночок знаходиться цукровий скраб для губ. Він має дуже приємний солодкий аромат та досить великі частинки цукру.

2-й етап: Маска для губ

Ця маска також знаходиться в маленькій круглій баночці. Вона має текстуру жирного бальзаму для губ.

3-й етап: Бальзам у стіці

Цей бальзам трохи рихлуватий, але загалом відчувається дуже добре. Якщо маска для губ має більш маслянисту та жирну текстуру, відповідно залишає жирний блиск на губах, то цей бальзам у стіці більш матовий.

Скраб мені особисто дуже сподобався. Не скажу, що там є щось видатне; це просто базовий засіб, який допомагає добре відлущити ороговілі клітини та привести губи в нормальний вигляд. Дуже приємний тому скрабу однозначно ставлю позитивну оцінку.

Щодо маски, я вже не настільки захоплена. Так, вона досить непогана і добре зволожує губи. В інструкції написано, що її можна тримати до повного всотування або витерти через 5-10 хвилин для подальшого нанесення продуктів по догляду або косметики. У першому варіанті, десь через 20-30 хвилин, я відчуваю деяку сухість на губах. Бальзам на губах ще відчувається: вони слизькі та жирненькі, але шкіра починає бути трошечки стягнутою, і мені вже хочеться щось нанести. Я думаю, що це через те, що в складі є масла. Тому мені більше підійшов варіант з нанесенням маски на 5-10 хвилин і потім нанесенням зволожуючого бальзаму для губ, щоб не пересушувати їх.

А ось бальзам мені сподобався. Він достатньо жирненький, але не занадто. Добре зволожує губи і досить довго тримається на них. Він не змивається швидко після кави або чаю, і це його велика перевага.

Загалом, весь набір досить непоганий, особливо якщо маску не залишати надовго, а наносити на 5-10 хвилин і після неї використовувати бальзам. Це такий собі невеликий ритуал по догляду за губами. Я роблю його десь раз на 3-4 дні.

На відео видно, що мої губи зараз досить пересушені. Це тому, що я нещодавно перехворіла, а на вулиці дуже вітряна погода. На жаль, коли я хворію, то досить рідко використовую який-небудь догляд. Саме тому вони зараз у такому поганому стані. Але після цього набору стан губ покращився, і я навіть змогла нафарбувати їх яскравою помадою.

Це досить цікавий досвід, і я не шкодую, що купила його. Хотіла б спробувати щось схоже від інших брендів. Тому, якщо ви знаєте якісь схожі наборчики по догляду за губами, пишіть у коментарях!