M O N D ✨️

Зволоження 72 години? - Перевіримо!

Зволоження 72 години? - Перевіримо!

Крем для обличчя Vichy Mineral 89 підходить усім типам шкіри, а також має гіпоалергенну формулу. Мене, як володарку чутливої шкіри, це особливо тішить.

Особливості :

- забезпечує до 72 годин зволоження шкіри;
- відновлює бар'єрну функцію епідермісу до 100%;
- містить гіалуронову кислоту, вітаміни Е та В3 і сквалан;
- пройшов дерматологічний контроль;
- дарує шкірному покриву пружність та еластичність;
- забезпечує здоровий вигляд обличчя.

У ролі пакування виступає картонна коробка з захисною наліпкою. На ній з усіх сторін надається корисна інформація. Дуже зручно, що не потрібно лізти в інтернет, щоб дізнатися усе необхідне про крем. Окреме дякую за переклад на українську мову. На коробці є QR-код, який веде на сторінку з ще детальнішим оглядом товару та дослідженням.

Термін придатності: 3 роки.

Термін придатності після відкриття: 12 місяців.

Дизайн у стилі бренду Vichy. Гарний та інформативний. А баночка зі скла виглядає ще гарніше з розкішним аквамариново-білий градієнтом. Також має захисну наліпку. Кришка з міцного пластику, вгорі позначка бренду.

Об'єм: 50 мл

Зволоження 72 години? - Перевіримо!
Зволоження 72 години? - Перевіримо!
Зволоження 72 години? - Перевіримо!
Зволоження 72 години? - Перевіримо!

Склад безпечний та налічує цінні компоненти. З некорисного - ароматизатор.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота - природний компонент та один із найефективніших натуральних гідрофіксаторів. Формує на поверхні шкіри захисну плівку і робить шкіру гладкою і зволоженою.
  • Сквалан - посилює бар'єрну функцію та знижує трансепідермальну втрату води.
  • Ніацинамід (вітамін В3) та мінерали, що містяться в термальній воді Vichy вулканічного походження, підвищують продукування керамідів та зміцнюють епідерміс.
  • BHA Саліцилова кислота- має відлущувальні та заспокійливі властивості, покращує тон шкіри, зменшує зморшки та забиває пори.
  • Вітамін Е - антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний агент.

Склад:

Aqua / Water, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Distearate, Niacinamide, Propanediol, Cetyl Esters, Jojoba Esters, Cetearyl Isononanoate, Squalane, Behenyl Alcohol, Adenosine, Capryloyl Salicylic Acid, Hydroxyacetophenone, Mineral Salts, Sodium Hyaluronate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Vitreoscilla Ferment, Tocopherol, Acacia Decurrens Flower Cera / Acacia Decurrens Flower Wax, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, V Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Cera / Sunflower Seed Wax, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isohexadecane, Polyglycerin-3, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polysorbate 80, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Oleate, Parfum

Текстура густа, середньої щільності. Зазвичай такі текстури обираю на зиму. Тому здивувало, що крем позиціонується як легкий. Витрата середня.

Аромат типовий для кремів. Ненав'язливий, але мене цілком влаштовує відсутність аромату в таких засобах.

Наносимо, як зазвичай, на очищену шкіру вранці та ввечері. Дуже круто, що крем підходить для усього обличчя, контуру очей включно. Фактично, він замінює відразу два засоби.

Мої враження

Зараз моя шкіра схильна до сухості. Зволоження я отримала на межі. Продовж дня інколи з'являється бажання додатково нанести крем або тонер. Не критично, але є. Тож, 72 години зволоження - точно не з моєю шкірою. Проте, шкіра набула гарного сяйва та не жирниться.

Можливо, це збіг обставин... та продовж використання на обличчі з'явилися дрібні прищики. Зазначено, що формула некомедогенна, але у складі є компонент (Сорбітанолеат) з коефіцієнтом комедогенності 3. Шкіра у мене проблемна. Прищики швидко пройшли, на відмінну від слідів після них. Добре, що їх було небагато і суттєво не погіршили стан шкіри.

Очікувала побачити явний ефект розгладження мімічних зморшок (як це було з гель-бустером). Це ще буду тестити, поки змін немає.

Зберігається рівний рельєф. Купероз менш помітний. Шкіра До була у досить непоганому стані, крем Vichy його підтримує. Макіяж лягає на крем рівномірно.

Сподобалося як крем веде себе на шкірі навколо очей. Погляд з ним наче сяє.

Гель-бустер мені сподобався більше ніж крем, але все одно цікаво було спробувати . Активні компоненти і формула якісно подібрані.

__________

Легкий крем для всіх типів шкіри обличчя, зволоження 72 години Vichy Mineral 89 Light 72H Moisture Boosting Cream