Kristina S

"Шовкова ніч" для твого волосся з Ellips

Засоби для незмивного догляду захищають локони від агресивних факторів навколишнього середовища і звісно прикрашають блиском. Я ніяк не привчу себе використовувати олійки на ніч,проте після миття обов'язково наношу або капсули,або лівін. Сьогодні розповім про ще одні з мого арсеналу.

Саме ці належать до серії із " про- кератиновим" комплексом.
У блістері 6 шт. Також є варіант із баночкою 50 шт.

Ними можна доповнити подарунок,бо виглядають гарно.

Капсули легко дістаються і прості у використанні.

Кожна має по 1 мл. вітамінного комплексу.

Діставши такого "карапуза" потрібно або відрізати носик,або як роблю я - зробити маленький прокол. Для цього я використовую манікюрні ножиці.

Однієї капсули мені вистачає на 2-3 застосування. Звісно, розхід залежить від довжини та густоти волосся.

- вітаміни А,С,Е та В5 захищають від сонячного проміння, сприяють відновленню волосяного волокна
- екстракт алоє зволожує
- олія горіхів кукуі( вперше дізналася про неї) зволожує та допомагає у розплутуванні
- соєва олія сприяє утриманню вологи, живить та зволожує волосся

Аромат приємний, квітковий зі свіжими нотами. На волоссі зберігається близько години,потім я не відчуваю аромат.
Консистенція масляниста і нагадує рідкий мед.

Аби не перевантажити локони, потрібно визначити для себе ідеальну кількість засобу та наносити на вологе волосся.
Та іноді я використовую і на сухе, лише трохи на кінчики.

Одразу після укладки додається блиск і візуально волосся виглядає доглянутішим.
При регулярному використанні можна запобігти посіченості та сухості.

Я маю ще декілька інших капсулок, про які розповіла тут https://club.makeup.com.ua/post/48634/
І тут https://club.makeup.com.ua/post/46596/

А фавориту поки немає. Усі мені сподобались і я не бачу різниці. Лише аромат відрізняється.

У Ellips великий вибір, тому в ідеалі хочу спробувати усі.
Дівчата, які у Вас улюблені?