Тетяна Веласкес

ЯК ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ КОЛІР РУМ‘ЯН??? Поради від візажиста

ЯК ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ КОЛІР РУМ‘ЯН??? Поради від візажиста

Знаю, майже для кожної дівчинки, обрати рум'яна - це просто випробування. Чому?

✅ Боїшся виглядати як із казки "морозко" з червоними щоками;

✅ Не знаєш як обрати відтінок і куди його наносити;

✅ І не розумієш навіщо вони взагалі потрібні???

Давай розбиратись ⤵️⤵️⤵️

ЯК ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ КОЛІР РУМ‘ЯН??? Поради від візажиста

Для того, щоб зрозуміти який колір рум'ян вам пасує, потрібно з'ясувати що таке рум'янець і яким він є від природи.

Так що ж таке "рум'янець"? Це фізіологічно прилив крові у конкретні частини нашого обличчя. І коли кров приливає, то світиться крізь шар епідермісу. Таис чином на колір крові накладається фільтр "шкіри" і саме в цей момент утворюється "рум'янець".

КРОВ - ПРОХОЛОДНА РОЖЕВА + КОЛІР ВАШОЇ ШКІРИ = КОЛІР РУМ'ЯНЦЯ.

Розповідаю по кожному кольоротипу:

1). ДУЖЕ ЯСКРАВІ ХОЛОДНІ РОЖЕВІ ВІДТІНКИ ( типу Dior Backstage Pink) підходять тільки дівчаткам з ультрасвітлою шкірою. Саме коли ви білосніжка, ваш природній рум'янець холодний рожевий. Бо всі інші кольори на вас просто руді

2) ПИЛЬНІ РОЖЕВІ - ніжні складні відтінки рожевого з пильним підтоном, які складно описати словом "рожевий" або "помаранчевий". Вони прекрасно підходять дівчатам зі світлою сірою шкірою. Бо всі чисті відтінки будуть на вас заяскраді. Наприклад, спробуйте Bell Beauty Natural 01 або Milani 05

3). ПЕРСИКОВІ І ТЕПЛІ РОЖЕВІ - ідеальні кольори для сіро-жовтої і сіро-оливкової шкіри. Для всіх дівчат, які мають смугляву шкіру і дуже швидко засмагають. Саме жовтий підтон вашої шкіри змішується з рум'янцем і дає теплий персик. Дуже рекомендую спробувати румяна від KIKO . Вони мають багато відтінків рожевого золота і ніжного персика.

Ні в якому разі не беріть руді, цеглові і сизі відтінки. Бо рум'яна - це про молодість і красу! а у дітей не буває рум'ян помаранчевого кольору. Правда???

Рум'яна є дуже важливим продуктом у макіяжі. Важливішим за туш і помалу! Бо вони роблять вас свіжіше, здоровіше і молодше! Саме тому важливо приділити ім час і обрати вірно!

Том пам'ятаємо!

Рум’яна ми підбираємо по кольору шкіри, а не по баночці. Саме тому спочатку подивіться у дзеркало і зрозумійте який відтінок має ваша шкіра і тоді оберіть відтінок рум'ян!

Дівчата, напишіть чи зрозуміло я пояснюю вам складні колористичні теми і чи іарто зробити огляд моїх улюблених рум'ян для себе і роботи???