Ya Yana

Тестую догляд від Redken

Тестую догляд від Redken
Тестую догляд від Redken

Так, з цією лінійкою в мене дійсно вийшло попіклуватися про обидва аспекти: красу та здоровʼя. Записую собі цю лінійку в категорію скарбів і точно додаю у лист бажанок. А поки розповім детальніше.

Новий шампунь — це завжди лотерея для мене. Голова може почати сильніше жирнитися, лупа, сухість… Сюрпризів може бути море. Але жоден з них не стався.

Шампунь просто чудово впорався із задачею. Без відчуття чистоти до скрипу і з помірним зволоженням.

Піниться продукт дуже добре і використовується економно. Мені цієї баночки в 75 мл вистачило майже на 5 миттів.

Помітила, що цей шампунь дійсно зберігає колір, а я дуже не люблю часті тонування та фарбування, тому це — пріоритет у виборі для мене.

Не знаю як саме назвати цей засіб. Наче не маска, але за способом використання саме вона. Наноситься після шампуню по довжині.

Варто використовувати рукавички, бо формула містить високу концентрацію різних компонентів, які відновлять волосся, але можуть не дуже добре вплинути на шкіру.

Консистенція продукту дивна. Нагадує густий кисіль. Але нанести його на волосся по довжині дуже легко.

Цей актив ми не змиваємо і одразу переходимо до наступної ланки догляду.

Закриваємо лусочки та додаємо блиску. Саме цим займається продукт.

Консистенція приємна, густа, але наноситься легко.

Я тримала його хвилинки 3 і результат був відчутним. Волосся стало набагато простіше розчісуватися, навіть у вологому вигляді.

Дуже комфортний. Мені з цим важко догодити, всі термозахисти, окрім Давінес, створюють відчуття склеєного волосся, або обтяжують.

А тут дрібне розпилення та легка формула творять дива) І ще приємний салонний аромат, як і у всієї лінійки. Він надовго лишається за волосся.

Ефект помітний з першого використання. Гадаю, що при накопиченні можна домогтися крутих результатів.

Волосся візуально стало більш густим. Дуже швидко висихає, тому треба встигати вкладати.

Щодо активу, який присутній у догляді. Він містить перекис водню, тому я б віднесла його до sos-засобів, коли потрібно реанімувати пошкоджені пасма, а не на постійну основу.

Як продукти повели себе з кольором мого фарбованого волосся мені дуже сподобалось. Однозначно рекомендую лінійку, особливо, якщо ви любите фарбуватися в яскраві кольори.

Вирок: кожен з продуктів я б повторила у повному розмірі. Особливо термозахист.