BELENKAYA

Норма води для вашої шкіри: Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner

Норма води для вашої шкіри: Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner

У цьому пості хочу підняти тему тонерів та тоніків. Чому для додаткового зволоження вам потрібен саме тонер та яка його відмінність від тоніка?

  • Тонік готує шкіру до нанесення подальшого догляду, він вирівнює рівень рН вашої шкіри після вмивання жорсткою водою, іноді містить спирти.
  • Тонер впливає на краще засвоювання доглядових засобів. Він працює як провідник і може містити активні компоненти у вигляді витяжок з рослин, екстрактів, гіалуронової кислоти, тощо. Зазвичай це помітно по консистенції, тому що тонери більш густі та мають в'язкість. У склад тонера ніколи не додають спирти!

Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner представлений у пластиковій пляшечці із дуже зручним дозатором, на який треба натискати. Раніше я стикалася лише з тонерами, які вільно витікали з тари і це було дуже незручно через досить рідку консистенцію продукту. Одного натискання достатньо для одного шару тонеру. Таких шарів можна робити до 7-ми, адже саме так досягається макисмальний рівень зволоження по корейській системі догляду.

  • містить комплекс вітамінів (В5, В3, Е);
  • 6 видів гіалуронової кислоти відповідають за утримання вологи всередині клітин і нормалізують процес гідратації;
  • формула збагачена екстрактом центели, лопуха та інших лікарських рослин;
  • амінокислоти надають шкірі сяйво.

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Propanediol, 1,2-hexanediol, Niacinamide, Glycereth-26, Panthenol, Dioscorea japonica root extract, Arctium lappa root extract, Phellinus linteus extract, Centella asiatica extract, Ulmus davidiana root extract, Amaranthus caudatus seed extract, Sodium hyaluronate, Octyldodeceth-16,  Butylene glycol, Betaine, Acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Fructan, Tromethamine, Glyceryl glucoside, Polyquaternium-51, Glycosyl trehalose, Adenosine, Xanthan gum, Hydrogenated starch hydrolysate, Raffinose, Biosaccharide gum-1, Lecithin, Cellulose gum, Hydrolyzed hyaluronic acid, Hyaluronic acid, Sodium acetylated hyaluronate, Sodium hyaluronate crosspolymer, Fragrance, Ethylhexylglycerin.

Консистенцію добре видно на відео. Не водичка, досить густа та лагідна текстура.

Я дуже зацінила цей засіб під час сильних холодів та вітру, бо від погодніх умов обличчя одразу ставало більш сухим та тьмяним. З цим тонером покращився тургор шкіри, підвищився рівень зволоженості, повністю зникло лущення, а ще покращився ефект від звичних доглядових засобів.

Єдине, про що треба пам'ятати — не виходити на вулицю до повного вбирання продукту. Велика кількість гіалуронової кислоти може спровокувати обмороження, якщо ви вийдете на холод. Краще наносити десь за годину до виходу назовні.

Об'єм дуже великий. Я кожен день роблю десь 10 натискань (5 зранку + 5 ввечері) і через місяць у мене пішло десь 2/5 пляшечки. Вистачить надовго.

Це чудовий універсальний боєць: і під крем, і під косметику, і як sos-засіб. Коли втомлюєшся від кремів, можна просто нанести його після душу і відчувати себе людиною, без стягненої та подразненої шкіри. Мені здається, що такий засіб навіть не треба довго обирати чи вагатись перед покупкою, адже він підійде абсолютно всім типам шкіри. Нехай це буде 9-та склянка води, яку ви подаруєте собі зовні ;)

А якими тонерами користуєтеся ви? Можливо з саліциловою кислотою? Бо я б залюбки спробувала щось від висипань.