anya_kozachenkoo

Колекці. Сухі хайлайтери

Колекці. Сухі хайлайтери

Я дуже люблю хайлайтери, раніше мала в колекції супер яскраві, але рідко коли могла ними користуватись. Тому почистивши свою колекцію залишила лише ті, якими користуюсь, і це виявились делікатні бюджетні хайлайтери. Всі вони мені подобаються.

В наступному дописі будуть всі мої кремові хайлайтери.

Про всі ці хайлайтери я вже робила детальний огляд. Почитати можна тут

https://club.makeup.com.ua/post/39457

Essence з колекції Харлі Квін я використовую лише як тіні, тому що для хайлайтера вони мені дуже яскраві та кольорові, але перелив у них дуже гарний.

Хайлайтер Essence meta glow використовую за прямим призначенням, виглядає дуже гарно, він дає фіолетовий перелив, але ніжний.

Хайлайтер Catrice більш рожево-фіолетовий дає перелив, але і більш яскравий. Якщо нанести багато, то може давати сіру полосу.

Хайлайтер з абрикосової колекції, який як і рум'яна дуже гарно пахне.

Тут є допис про цю колекцію https://club.makeup.com.ua/post/41890

Дуже гарний яскравий хайлайтер в рожево-персиковому відтінку. Трохи пилить. Текстура запечена, об'єм дуже великий. Не підійде білосніжкам. Загалом влітку до цього хайлайтера рука тягнулась дуже часто.

Один з моїх найулюбленіших хайлайтерів. Об'єм 6,5 грам, виготовлений в Польщі. Має запечену текстуру. Відтінок 10 It' S glow time, це бежевий хайлайтер.

Він дуже добре вполіровується в шкіру, має однорідне сяйво, без окремих часточок. Супер делікатний, це як сяюча запечена пудра. Він актуальний в будь-якому макіяжі. Шкіра з ними виглядає дуже гарно, я б сказала люксово. Хто любить таке делікатне сяйво, раджу звернути на нього увагу ❤️

Ще один супер делікатний хайлайтер, але вже з рожевим прохолодним сяйвом.

Тут про нього детальніше https://club.makeup.com.ua/post/38859

На шкірі виглядає дуже добре, делікатно сяє, не має великих блискіток. Але з часом з'явився один мінус - текстура почала запікатися на лише після свотча пальцем, а й після пензлика.

Ще один рожевий хайлайтер, але вже більш яскравий. Про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/46024

02 відтінок використовую для макіяжу очей, а цей 01 використовую як хайлайтер.

Дуже подобається його сяйво, як глянець. Дуже приємна текстура. Пилить при наборі. Є маленькі окремі часточки, які майже не помітні. На шкірі виглядає ефектно.