Spodobaieva Maryna

ПУСТІ БАНОЧКИ

ПУСТІ БАНОЧКИ

Здається мені треба коробку побільше, бо знову вийшов продуктивний місяць. Хоч я останнім часом пропадаю і не встигаю нічого писати. Але пусті баночки збирала старанно, надіюсь в жовті на мене не нападе хандра. Буде багато добавок, бо вже встигла побороти застуду.

ПУСТІ БАНОЧКИ

Dolce&Gabbana Light Blue Love is Love Pour Femme

https://club.makeup.com.ua/post/29420/

1000/10 просто неймовірне творіння Олів'є Креспа, цей фланкер покорив мене навіть більше за класичну версію, яку я також дуже люблю. Він про спокусу вершково-фруктового морозива в літні дні. Два роки цей аромат супроводжував моє літо. Шкода, що його знали з продажу, тож встигніть його послухати.

LN Pro Glow Cream Highlighter

https://club.makeup.com.ua/post/29986/

10/10 це напевно найделікатніший хайлайтер, який в мене був. Дуже красиве і ніжне сяйво, в мене він у відтінку 101. Просто вийшов термін придатності і признаюсь останні пару місяців, чомусь взагалі ним не користувалася. Навіть не знаю чи буду шукати заміну. Бо рум’яна я люблю більше.

Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer

https://club.makeup.com.ua/post/39581/

8/10 сподобався, але жара дала про себе знати. З’явився не приємний аромат, тож відразу у смітник. Плюс засіб досить бюджетний, тож немає проблеми поновити його знову. Гарно справлявся з задачею «ніби спала більше 7-ми годин». Якщо знаєте ще класний консилер, буду вдячна за рекомендацію.

Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner

https://club.makeup.com.ua/post/37477/

0/10 взагалі ці олівці просто чудові, але… В мене був олівчик у відтінку nude, який просто відразу був з тріщиною по всій довжині. Був квест, щоб його поточити. Зараз у відтінку 102 (blush) і він з пустотами, то у Вас є олівець, далі немає, потім знову є. Не хочеться гратися, плюс з олівцями Lamel такого ніколи було.

Пробник Purito Cica Clearing BB cream

https://club.makeup.com.ua/post/42853/

2/10 в мене був невдалий досвід з ним в літку. Але зараз спала жара, тож я вирішила ризикнути, не треба питати мене «навіщо?». Думала буде краще триматися, можливо висипання були за жари + спф + ВВ. Але результат аналогійний, два бали за відтінок, який гарно адаптується. Не сприймає моя шкіра його взагалі.

Локальний засіб Chamos Anti-Acne Magic Powder

https://club.makeup.com.ua/post/29702/

9/10 працюючий локальний засіб, але на перших позиціях є спирт. Швидко знімає запалення і почервоніння за рахунок саліцилової кислоти та гаммамелісу. Навіть не встигла закінчити за рік, трішки засобу залишилося. Також має ну дуже гарне пакування, думаю залишити баночку.

Ензимна пудра Meddis Norma Skin Program

https://club.makeup.com.ua/post/30145/

10/10 чесно сподобалась, плюс враховуючи ціну, взагалі супер. Тай вистачило її на 6-7 місяців, навіть при використанні на все тіло. Також давала гарний результат в варіанті маски на 5-7 хвилин.

Гідровітамінний бустер для обличчя MyIDi

https://club.makeup.com.ua/post/30351/

9/10, що тут тільки немає в складі: вітамін Е, вітаміни, гіалуронова кислота, еластин, календула, колаген, макадамія, мед, мочевина, ніацинамід, протеїни, ретинол. Звісно при нанесенні вітаміни групи Б можуть створювати ефект пощипування. Але використовувала його, як маску для обличчя. Наносила, чекала 10-20 хвилин, змивала і додатково вмивалася пінкою, бо склад досить багатий і відчувалася плівочка на обличчі. Але нарешті треба придбати вже зволожуючу маску.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++

https://club.makeup.com.ua/post/31405/

9/10 до останньої краплі. Всі позитивні відгуки про нього суцільна правда. Дійсно приємний, зволожуючий, легкий, текстура взагалі молочка. Але зараз коли я спробувала сонцезахист для свого типу шкіри, помітила, що взагалі перестала користуватися матуючими серветками.

Frudia Hydrating Blueberry Honey Lip Balm

https://club.makeup.com.ua/post/31232/

100/10 це напевно вже п’ятий бальзам для губ. Поки повертатися не буду, досить багато вже їх було, вже трішки надоїв. Але він просто чудовий, коли я знову в чомусь розчаруюсь відразу повернусь.

Mayur олія натуральна "Активатор росту" для вій та брів

5/10 не мій засіб взагалі, взяла для підтримки результату після сироватки The Ordinary, але дуже тяжкий маслянистий засіб, на віях дуже відчувається плівочка. Буду шукати далі. Вимастила перед миттям на волосся.

Пробники від AHAVA

Чесно думала зробити про них окремий допис, навіть все красиво сфотографувала, але бажання в один момент просто зникло. «Uplifting» я подарувала мамі, собі залишила «Hydration & Radiance». Мені дуже було цікаво спробувати, бо для аптечного сегменту ціна не маленька.

  • Очищуюча маска для обличчя Ahava Time To Clear Purifying Mud Mask

10/10 вона мені дійсно сподобалась, плюс в мене вже був досвід з такими масками на основі грязі та солі. Вона дійсно крута по складу, але Freeman чи Balea з схожими компонентами дадуть Вам такий же результат. Але я вдячна за можливість спробувати. Якщо ще розуміти скільки стоять компоненти, то ціна трохи зависока.

  • Концентрована сироватка для очей Ahava Active DeadSea Minerals Dead Sea Osmoter Eye Concentrate

8/10 спочатку було дуже страшно, проснутися корейцем. Але перевіривши склад, спробувала. Легенька, приємна текстура з мілким шиммером, яка класно підсвічує зону навколо очей. Супер зволоження я не чекала. Але за рахунок кофеїну класно освіжала.

  • Сироватка для обличчя Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate Even Tone Serum

4/10 спочатку вона мені дуже сподобалась, шкіра виглядала, як заблюрена. До не приємно торкатися, але за рахунок чого? Звісно же силіконів. Настілки багатий склад по дії і силікони на перших місцях. Моя шкіра на таке сильно реагує, тож довго чекати мені не прийшлося. Така ж ситуація з кремом.

  • Крем-гель Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream

5/10 один словом, зараз я лікую шкіру, навіть придбала давно забутий «Скінорен», який скоро закінчиться. Ну от цікаві склади, навіщо же скільки силіконів.

Numbuzin No.1 пробники заспокійливого догляду

  1. Pure-full Calming Herb Toner – заспокійливий тонер з центеллою;
  2. Pantothenic B5 Active Soothing Serum – заспокійлива сироватка для чутливої і проблемної шкіри;
  3. Pantothenic B5 Active Soothing Cream – заспокійливий крем для проблемної і чутливої шкіри.

Просто 10/10 найкраще знайомство місяця, дійсно допомогли заспокоїти шкіру після невдалого досвіду. Тепер придивляюся до бренду.

Сонцезахисний крем для обличчя Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF50+ PA++++

8/10 дякуючи подрузі, вдалося його спробувати. Звісно перший раз я нанесла досить багато і виглядала, як «Вампір виходить на полюванння». Він вибілює, а також має зелений пігмент, який чудово перекривав почервоніння. Але прийшлося змити бо чесно очікувала, що він трішки адаптується, але ні. Потім звісно нанесла менше, але без рум’ян не обійшлося. Він легкий, матує шкіру на весь день, класно перекриває, допомагає боротися з висипаннями. Але в нього є два суттєві мінуси:

1. Пігмент, дуже вибілює, в моєму випадку тільки зимовий варіант, хоч в мене досить світла шкіра.

2. Підкреслює всі сухі ділянки, тільки на добре зволожене обличчя.

Спрей Anti-Hair Loss For Hair Growth Lotion A1 Cosmetics

https://club.makeup.com.ua/post/42413/

10/10 дійсно працюючий засіб, ніяк не впливає на частоту миття голови, має багатий склад. Перші 10 хвилин відчувається легке пощипування і трішки холодок. Єдине в нього густа текстура, тож дозатор часто плюється. А так засіб дуже вартий уваги.

Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert 7 With Tea Tree Oil

https://club.makeup.com.ua/post/40778/

8/10 дуже рада, що мені випала можливість їх спробувати. Він став фаворитом в період блекаутів, бо з ним моє волосся було чистіше на +1 день. Тай аромат максимально приємний та свіжий, літом від цього було особливе задоволення.

Шампунь Radical Med Anti Hair Loss

https://club.makeup.com.ua/post/50447/

10/10 класний і головне працюючий шампунь. Обов’язково повернуся, ще цікаво спробувати спрей з цієї лінійки. Можливо в когось був досвід?

Скраб Hollyskin Honey Moon

https://club.makeup.com.ua/post/49779/

5/10 надіюсь, що я просто не вгадала з ароматом, чи мені не повезло з партією. Використала за три рази, настільки не приємний аромат і таке круте зволоження. Думаю в майбутньому дам шанс, бо зволоження і абразив мені сподобався. Тільки перечитаю всі відгуки світу, про інші аромати.

Phytorelax Laboratories Almond Shower Gel

https://club.makeup.com.ua/post/50579/

100/10 так, так і ще раз так. Дуже класний гель, дійсно вартий уваги. Тепер хочеться спробувати інші аромати. Фанати мигдалю зверніть увагу.

Інформаційний допис про добавки, які будуть нижче робила тут:

https://club.makeup.com.ua/post/29835/

  • 21st Century, Суміш пробіотиків Acidophilus

100/10 перевірений роками, для мене особисто він краще працює за Лінекс. Плюс якщо порівнювати ціни, тут взагалі немає питань, що вигідніше:

Лінекс – 30 таблеток ±300;

Суміш пробіотиків Acidophilus – 150 ±430.

Також є дозування 100 та 300 таблеток. Цієї баночки вам точно вистачить на рік, якщо не більше.

  • 21st Century, Sentry, мультивітамінна й мультимінеральна добавка

9/10 тут крутий склад і збалансоване дозування, комплексу вистачило на двох майже на 5 місяців з паузами. Не викликав ніяких реакції з боку організму, плюсом для мене було залізо в складі. Звісно я потім, ще придбала залізо окремо. Але за результатами аналізів воно гарно засвоїлось.

  • NOW Foods, ехінацея, 400 мг

1000/10 найкраща добавка для підтримки імунної системи, для профілактики, а також в період захворювання. Підсадила також своїх батьків. Багато разів було таке відчуття, що зараз ще трошки і захворієш. Пару разів на день по дві капсули ехінацеї, зверху вітамін С, можна ще цинк, на наступний день, як нічого не було. Просто моя особиста рекомендація всім.

  • California Gold Nutrition, силімариновий комплекс, екстракт розторопші, кульбаба, артишок, куркумін Curcumin C3 Complex, імбир і BioPerine

10/10 це вже друга баночка. Зазвичай беру просто звичайну розторопшу, яка теж дуже класно працює. Печінка відіграє життєво важливу роль в організмі, а я люблю поїсти, тож тримаю баланс.

  • California Gold Nutrition, лютеїн із зеаксантином, 20 мг

10/10 класна і головне працююча добавка, постійно беру лютеїн з зеаксантином. Зараз майже не користуюся каплями, для мене це маленька перемога. Бо раніше була постійна втома плюс сухість. Плюс два роки назад мені поставили діагноз астигматизм, але похвалили за любов до лютеїну, бо ситуація могла би бути гірша.

  • 21st Century, вітамін C, 250 мг

10/10 брала для кращого засвоєння заліза в такому дозуванні. Але захворіла, тож розхід виріс в х2.

Взагалі чи цікава тема добавок? Варто робити нову розпаковку?

Всім дякую за увагу🍁