khoroshaeva

Фаворит цієї осені

Фаворит цієї осені
Фаворит цієї осені
Фаворит цієї осені
Фаворит цієї осені
Фаворит цієї осені

Осінь – час не лише для теплих светрів, але й для оновлення б'юті-арсеналу). Я вже встигла поповнити свою рутину новиночками, серед них - зволожувальний крем для обличчя з маслом ши і скваланом від українського бренду Spani. Цей крем мене приємно здивував, розповідаю більш детально👇

Крем представлений у довгастому флаконі із міцного пластику.

Кришка знімається, флакон закриває міцно, сама собою не злітає.

Дозатор у вигляді помпи, м'яко натискається, економічно виділяє крем, не "плюється" та не тече.

На дозаторі була додаткова пластикова заглушка, я такого раніше не бачила, але на справі - це дуже зручно).

Об'єм: 50 мл, витрата економічна.

Крем має класний, збалансований склад, особливо враховуючи його бюджетну вартість). Виділяю найцікавіше:

  • Гіалуронова кислота (в різних формах): Це справжня зірка зволоження! Вона притягує вологу до шкіри і утримує її там, роблячи шкіру гладкою та пружною.
  • Масло ши та сквалан: Ці природні олії живлять шкіру, створюють захисний бар'єр та запобігають втраті вологи.
  • Екстракт арніки: Має протизапальну дію і сприяє загоєнню.
  • Вітаміни Е і С: Антиоксиданти, які захищають шкіру від вільних радикалів і сповільнюють процеси старіння.
  • Лецитин: Стимулює оновлення клітин і відновлює шкіру.

Крем не викликав в мене жодних алергічних реакцій, не спровокував висипань та активної роботи сальних залоз, не забив пори.


  • Консистенція: кремова, дуже легка та навіть трошки вершкова. На дотик ніжна, пластична, без відчуття жирності та липкості, але є трошки олійності.
  • Аромат: ненав'язливий, свіжо-квітковий з легкою, ягідною кислинкою. На шкірі практично не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

Мені подобається використовувати цей крем як у ранковій, так і у вечірній рутині. Буквально пари крапель вистачає, щоб нанести його на зону обличчя та шиї.

* Доречі, в мене дуже чутлива шкіра шиї, вона негативно реагує на більшість засобів для догляду (почервоніння, висипи або свербіж). Проте, з кремом від Spani все проходить доволі комфортно, ніяких алергічних реакцій, тільки приємне зволоження та догляд).

Крем ніби тане на шкірі, за рахунок чого дуже м'яко ковзає по ній, рівномірно розподіляється та майже моментально вбирається (2-3 хвилини). Не обтяжує, не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності, олійності, стягнутості та ефекту плівки. Абсолютно комфортний та невагомий.

Крем гарно поводить себе з іншою доглядовою та декоративною косметикою. Його сміливо можна використовувати в якості бази під макіяж, він не скочується під тоном та не провалюється в пори, а також не провокує активної роботи сальних залоз.

Моя шкіра: комбінована, схильна к лущенням та точковим висипам.

  • Базове зволоження та живлення: крем дає тривале зволоження, усуває не тільки сухість і стягнутість, але й чудово пом'якшує лущення.
  • Покращує текстуру шкіри: вона стає більш гладкою, м'якою та пружною. До того ж, вирівнюється тон та рельєф шкіри.
  • Свіжий та здоровий вигляд: крем надає шкірі свіжого та відпочинувшого вигляду + гарне, природне сяйво.
  • Добре готує шкіру до нанесення макіяжу.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій: не забив пори, не спровокував висипів та активної роботи сальних залоз.

Моїй комбінованій шкірі сподобався цей крем, він забезпечує гарний, якісний догляд, без обтяження). Особливо подобається використовувати його в парі з тоніком Spani про який я розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/52221/.

Взагалі, бренд Spani дуже приємно здививував своїми бюджетними цінами, класним складом та ефективністю). Ще заглядаюся на пінку та якусь масочку від них🤗

На цьому все, дякую за увагу💕