Щітка Janeke. Чому я змінила Tangle Teezer на неї?
Обрати щітку для тонкого волосся не легко. Головна причина — воно сильно плутається, тому розчісування звичайними аксесуарами стає схожим на справжню екзекуцію.
Предісторія. Першою моєю вдалою щіткою була Tangle Teezer, справжня британська легенда. Але наша любов продовжувалась не довго, тому що маленька версія із кришечкою зовсім не підходила для сушки феном. Вона створена суто для сумки і ситуативного розчісування поза межами дому.
Сушка.
Сушка — ключовий фактор для мене, бо вовтузитися із довгим волоссям по 40 хвилин на день дуже важко. І якось моя перукарка порекомендувала мені Janeke — італійський бренд аксесуарів та інструментів для волосся. Виявилось, вони існують з 1830 року, але здобули найбільшу популярність лише зараз.
При створенні аксесуарів Janeke використовуєт широкий спектр матеріалів — від натурального рогу, целулоїду, галаліту до пресованого під тиском пластику.
Я обрала пластикову міні-версію щітки із спеціальними отворами на корпусі. Але навіщо вони?
Гребінець включає запатентований елемент, що нагадує за формою бджолині соти. Завдяки ним, гаряче повітря вільно проникає через отвори, не пошкоджуючи волосся під час сушки. Ідеально!
Які у неї переваги?
- представлена у більшій і меншій версії, щоб ви могли підібрати щітку в залежності від густоти та довжини волосся;
- делікатно пробирається крізь довжину, не вириває волосся;
- має гнучкі округлені щетинки, які приємно масажують шкіру голови;
- підходить для вологого та мокрого волосся (я використовую для прочісування маски або кондиціонеру під час миття голови);
- завдяки спеціальним отворам на корпусі, волога «видувається» із поверхні волосся, а гаряче повітря не затримується на одному місці;
- безліч кольорових варіацій, як комбінацій, так і моно;
- легко вміщується у сумку;
- легко миється.
Які мінуси?
- на корпусі досить швидко з’являються подряпини, навіть якщо ви нічого специфічного із ним не робите;
- через 3 роки використання я змінила кольорову версію на чорну, тому що кольорові щетинки під впливом гарячого повітря починають біліти. Із чорною такого не сталось.
Із нею мені стало легко. Дихати, жити і вкладатись. Її вартість повністю виправдана!
Коментарі (0)