Фісташка

Бюджетний пілінг для шкіри голови який поселиться у мене на поличці надовго

Бюджетний пілінг для шкіри голови який поселиться у мене на поличці надовго

Я маю жирну шкіру голови, схильну до лупи. Часом на шкірі з’являються кірочки, які заважають нормальному очищенню. Саме тому пілінг завжди є на моїй поличці. Я вже багато чого пробувала від цього українського бренду і зрозуміла, що між ціною та якістю є дуже гарне співвідношення. Тому, коли побачила, що у них є також і пілінг, то не задумуючись, взяла його собі.

Пакування просте: звичайна тумба з кришечкою. Кришечка має маленький секрет: вона не відкручується повністю, а лише трохи висувається вгору. Таким чином, я маю носик, з якого виходить засіб. Носик відносно тонкий, тому зручно наносити засіб на шкіру попереду ділянок волосся.

Проте тут виявився маленький мінус: десь під кінець баночки носик забився, і його не можна було відкрити. Довелося розмочити його в гарячій воді, і тоді механізм знову запрацював. Це сталося вже тоді, коли засіб майже скінчився — приблизно через 2 місяці після початку використання. Але це все ж неприємний момент. З іншого боку, навіть якщо носик забивається, я можу просто повністю відкрутити кришечку і витиснути засіб на пальці, а потім розподілити його по шкірі голови.

Спочатку я промиваю голову своїм шампунем один раз. Таким чином я змиваю весь пил і верхній шар бруду, щоб пілінг краще проникав на шкіру. Замість другого миття шампунем я наношу пілінг. Носиком розподіляю засіб спочатку по ділянках, а потім масуючими рухами пальцями добре втираю в шкіру. Не було жодних неприємних чи болісних відчуттів. Я відчувала дуже дрібні абразивні частинки, які ексфоліють шкіру. Вони маленькі і не викликають дискомфорту; лише легке відчуття голодуки по шкірі. Я масую шкіру голови хвилини дві, а потім залишаю ще на хвилинку засіб на шкірі. Далі ретельно змиваю проточною водою. Наступні кроки — це моя звичайна рутина; єдине, що я використовую після пілінгу — більш жирний живильний кондиціонер.

За регулярного використання (раз на тиждень) я помітила, що лупа зникла, волосся стало чистішим і трохи більш обʼємним. Це ніяк не вплинуло на частоту миття голови; я ще не використовувала жоден засіб, який допоміг би мені не мити голову раз на 2 дні, тому цього я й не очікувала. Але те, що волосся виглядає свіжіше — це факт. Він не прибирає мої кірочки ідеально. З цим справляється лише кислотний пілінг, але ним я не можу користуватись частіше ніж раз на 2-3 тижні.

Пілінг від Joko Blend гарний засіб саме для підтримання результату.

Тому від мене — 9/10!