Що робити коли випадає волосся? Відгуки на засоби, які призначав трихолог
Цілий рік трихолог консультувала мене щодо проблеми випадіння волосся, цей відгуки на мій топ засобів, які я перевірила на собі та фото ДО-ПІСЛЯ
Всім привіт! Це друга частина мого великого огляду на засоби проти випадіння волосся, які призначав мені трихолог. Перша частина і мій топ тут: https://club.makeup.com.ua/post/21239/
Так, засобів було стільки, що вистачило на 2 доволі об’ємних відгуки. Ділюсь всім, що перевірила на собі: як ті засоби, що дійсно допомогли справитись з випадінням, так і те, що стало абсолютною тратою грошей і часу.
Відгук №1: Tink - Концентрований активатор росту для волосся "Асаї"
Активатор має чисто білий колір із легким рожевим відтінком, що перегукується з дизайном упаковки. Запах дуже приємний, ніжний, трохи косметичний, і не надто інтенсивний, тому після нанесення його майже не відчувається на шкірі голови. Текстура кремоподібна, легко розподіляється по шкірі. Одного пакетика вистачає на одне застосування.
Склад містить і зволожуючі компоненти, такі як гліцерин, а також подразнюючі, наприклад, імбир, що стимулює приток крові до голови і може сприяти росту волосся. Я пройшла тільки половину курсу (4 процедури з 8 рекомендованих виробником): після першого застосування випадіння волосся зменшилось, але після четвертої процедури їх кількість знову збільшилася. Деталі на фото ДО і ПІСЛЯ.
Серед переваг: бюджетна ціна, хороший склад і простота використання. Однак позбутися випадіння волосся не вдалося. Засіб треба тримати на чистому волоссі всього 15 хвилин, тоді як більшість лосьонів рекомендують наносити на шкіру голови і не змивати засіб.
👎 Мій результат: 2/5 і не рекомендую.
Відгук №2: Рінфолтил Сілекс, лосьйон проти випадіння в олосся з кремнієм для жінок
Ампули Рінфолтил я використовувала двічі, і мій перший досвід був досить вдалим. Тоді лікування мені призначив трихолог, і я слідувала чіткій схемі: вранці наносила краплі проти випадіння волосся Kaaral K05, які не жирнили волосся, а ввечері використовувала Рінфолтил. Лікування тривало 3 місяці, і результати мене повністю задовольнили. Однак вдруге я вирішила спробувати Рінфолтил як окремий засіб, щоб оцінити його ефективність самостійно. На жаль, результат виявився не таким вражаючим.
Ввечері наносила ампулу, робила легкий масаж для стимуляції кровообігу, заплітала косичку та вранці мила голову. Раз на тиждень робила пілінг для шкіри голови, щоб лосьйон краще проникав. Випадіння волосся було досить сильним, і хоча результат був, не можу сказати, що він вразив мене. Навіть більше, під час застосування волосся почало випадати сильніше, і мій пробор став ще більш порідженим, що мене дуже розчарувало (результати на фото).
Підсумовуючи: випадіння не зменшилось, пробор став рідшим.
👎 Мій результат: 1/5 і не рекомендую.
Відгук №3: Лосьйон проти випадіння волосся на основі екстракту плаценти Elidor Placent Activ
Лосьйон для волосся на основі екстракту плаценти Elidor Placent Activ я наносила щовечора. Запах засобу нейтральний і не викликав жодного дискомфорту. Рідина прозора і не жирна, що також було приємним бонусом.
Проте, замість того щоб з’явилися нові волосинки, мій пробор почав рідшати (знову). Хоча видно кілька нових волосків, їхня довжина вже досягла 3-4 сантиметри, що свідчить про те, що це результат не цього засобу, а попередніх доглядових продуктів. Єдиний нюанс, який варто зазначити під час використання засобу у мене були проблеми з ШКТ, але я сподівалась, що ампули хоча б зупинять страшне випадіння, яке мене мучило на той період.
Я не побачила позитивного ефекту саме від цього лосьйону. Нових волосся майже не з'явилося, а пробор продовжував ставати менш густим, що розчарувало.
👎 Мій результат: 1/5 і не рекомендую.
Відгук №4: Стимулювальний тонік для росту волосся Dr.FORHAIR Folligen Tonic
Тонік представлений у форматі спрею, з дуже зручним дозатором: просто натискаєш і розпилюєш засіб на шкіру голови та корені волосся. Флакон невеликий, тому його зручно тримати в руках, і процес нанесення проходить комфортно. Крім того, є захисний ковпачок, який запобігає випадковому натисканню на дозатор.
Наносила тонік на чисту шкіру голови ввечері, оскільки він трохи жирнить. Якщо робити масаж, це ще більше стимулює вироблення шкірного сала, що може погіршити ситуацію з жирністю. Тонік має легкий трав’яний аромат, не різкий, з додаванням віддушки. Консистенція нагадує відвар трав із легким маслянистим ефектом, але дуже делікатним.
Є позитивна динаміка, але не для боротьби з сильним випадінням таких флаконів треба буде точно дуже багато. Вцілому засіб непоганий, але повторно я би не замовила, оскільки у мене є кращі, біьш дієві фаворити.
👎 Мій результат: 3/5 і скоріше не рекомендую.
Відгук №5: Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розма рину Weleda
Це був один з перших моїх засобів, які я почала тестувати. І хоча я наносила засіб лише раз на день замість рекомендованих двох, результат з'явився досить швидко. Волосся стало випадати набагато менше! Оскільки я мию голову щодня, почала помічати, що з кожним разом кількість волосся, яке випадає, зменшується, а після розчісування випадіння практично припинилося.
З мінусів – відсутність зручного дозатора, через що використання засобу було менш економним. Доводилося брати піпетку від інших продуктів.
👍 Мій результат: 4/5 і рекомендую.
Відгук №6: Краплі спрямованої дії проти випадання волосся Kaaral K05
Ну і мій топ серед усіх топів - краплі Kaaral K05. Це дуже дієві краплі, які не просто зменшують випадіння волосся, але і стимулюють ріст нового волосся.
В складі є "зігріваючі" компоненти, тому коли наносиш, то голова підпікає, окрім того я зараз придбала собі щіточку для масажу голови і регулярно її використовую після нанесення крапель. Це таке подвійне стимулювання притоку крові.
В даному виконанні дуже зручно наносити краплі піпеткою, але треба бути обережим, якщо засіб потрапляє на шкіру може залишитись евеличкий опік (який проходить через 20-30 хвилин). Зараз тестую інший засіб - взяла його тільки тому, що він трошки дешевший, після тестування, обов'язково доповню відгук.
👍 Мій результат: 5/5 і рекомендую всім і завжди.
Сподіваюсь мій відгук був для вас інформативним і корисним, а в більшості випадки уберіг від непотрібних покупок. Бо, як видно з мого досвіду, навіть рекомендації трихолога не завжди дають 100% результат. А на питання "що робити, якщо випадає волосся?" - відповіть така: експериментуйте, шукайте свій засіб, читайте відгуки і обирайте найкраще!
Коментарі (0)