BELENKAYA

Відкриваємо очі разом з патчами Dr.Hedison

Відкриваємо очі разом з патчами Dr.Hedison

Моя найбільша проблема зранку — набряки. Випити літр води на ніч та страждати від цього після пробудження — моя типова історія. Якщо крем під очі гарно справляється зі зволоженням, то з набряками потрібна важка артилерія. Мій вибір свого часу випав на патчі Dr.Hedison Premium Skin Care Returning Eye Patch.

Переймаєтеся, що патчі будуть висихати? Тільки не ці. Пластикова баночка має захисну лінзу, яка дійсно гарно закриває продукт та не дає рідині поступово випаровуватися. Ця баночка у мене вже досить довго, і весь цей час я насолоджуюсь дуже вологими та просоченими патчами. В комплекті йде спеціальна лопатка. Маю зауважити, що без неї просто нікуди, адже при спробі витягнути патч рукою він може надірватися. Я не вважаю це мінусом, радше особливістю гідрогелевого матеріалу, з якого вони зроблені. Він тоненький та делікатний, що дозволяє не навантажувати зону навколо очей.

  • Tripeptide-10 Cipulline - білковий компонент, потужний антиоксидант і стимулятор виробництва власного колагену. Підвищує тургор шкіри;
  • Hуdrolуzed Collagen - відповідає за пластичну функцію в шкірі, тобто є одним з основних елементів для будівництва здорових клітин;
  • Hуaluronic acid - забезпечує оптимальний водний баланс у всіх шарах шкіри, прискорює процеси регенерації;
  • Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Monarda Diduma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemarу) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Mapicaria) Flower Extract - виявляють тонізуючий, загальноукріплюючий, освітлювальний і антибактеріальний ефекти;
  • Gold (CI 77480) - колоїдне золото, крім естетичного задоволення і захисту від УФ-променів, надає антибактеріальну дію.

У мене було досить багато видів патчів, і в якийсь момент я навіть думала, що все це маркетинг і окрім приємного охолоджувального ефекту цей вид догляду нічого не робить. Але саме Dr.Hedison змінив мою думку. Після них зона під очима стає яскравою, свіжою, без заломів та тонких ліній, і такий ефект зберігається надовго!

Можна довго сперечатись щодо вірного розташування патчів під очима, але хочу сказати одне: весь набряк йде від переносиці, саме тому вам краще розвертати пелюстки широкою стороною до носа. Так можна досягти найбільш швидкого та відчутного ефекту.

Саме так виглядає моє типове ранкове обличчя: патчі, точковий засіб від висипань та олія для брів. У такому вигляді я маринуюся до першої філіжанки кави, як і багато хто з вас :)

А які патчі використовуєте ви? Чи задоволені ви ними?