Відкриваємо очі раз ом з патчами Dr.Hedison
Під кінець використання засобу склала своє остаточне враження.
Моя найбільша проблема зранку — набряки. Випити літр води на ніч та страждати від цього після пробудження — моя типова історія. Якщо крем під очі гарно справляється зі зволоженням, то з набряками потрібна важка артилерія. Мій вибір свого часу випав на патчі Dr.Hedison Premium Skin Care Returning Eye Patch.
Про пакування:
Переймаєтеся, що патчі будуть висихати? Тільки не ці. Пластикова баночка має захисну лінзу, яка дійсно гарно закриває продукт та не дає рідині поступово випаровуватися. Ця баночка у мене вже досить довго, і весь цей час я насолоджуюсь дуже вологими та просоченими патчами. В комплекті йде спеціальна лопатка. Маю зауважити, що без неї просто нікуди, адже при спробі витягнути патч рукою він може надірватися. Я не вважаю це мінусом, радше особливістю гідрогелевого матеріалу, з якого вони зроблені. Він тоненький та делікатний, що дозволяє не навантажувати зону навколо очей.
Що по особливостям?
- Tripeptide-10 Cipulline - білковий компонент, потужний антиоксидант і стимулятор виробництва власного колагену. Підвищує тургор шкіри;
- Hуdrolуzed Collagen - відповідає за пластичну функцію в шкірі, тобто є одним з основних елементів для будівництва здорових клітин;
- Hуaluronic acid - забезпечує оптимальний водний баланс у всіх шарах шкіри, прискорює процеси регенерації;
- Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Monarda Diduma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemarу) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Mapicaria) Flower Extract - виявляють тонізуючий, загальноукріплюючий, освітлювальний і антибактеріальний ефекти;
- Gold (CI 77480) - колоїдне золото, крім естетичного задоволення і захисту від УФ-променів, надає антибактеріальну дію.
У мене було досить багато видів патчів, і в якийсь момент я навіть думала, що все це маркетинг і окрім приємного охолоджувального ефекту цей вид догляду нічого не робить. Але саме Dr.Hedison змінив мою думку. Після них зона під очима стає яскравою, свіжою, без заломів та тонких ліній, і такий ефект зберігається надовго!
Як правильно носити:
Можна довго сперечатись щодо вірного розташування патчів під очима, але хочу сказати одне: весь набряк йде від переносиці, саме тому вам краще розвертати пелюстки широкою стороною до носа. Так можна досягти найбільш швидкого та відчутного ефекту.
Саме так виглядає моє типове ранкове обличчя: патчі, точковий засіб від висипань та олія для брів. У такому вигляді я маринуюся до першої філіжанки кави, як і багато хто з вас :)
А які патчі використовуєте ви? Чи задоволені ви ними?
Коментарі (0)