Anna_feerie

Розбила, а потім склеїла улюблений сухий хайлайтер

Розбила, а потім склеїла улюблений сухий хайлайтер

Цей хайлайтер один з моїх улюблених, він так красиво лягає на шкіру, а сяє просто неймовірно! Звісно, за бажанням можна набирати на пензлик меншу кількість та тушувати сильніше, тоді буде більш натуральний ефект, та в мене це саме зірковий продукт, коли хочеться сяяти на повну). Відтінок у нього дуже красивий, таке золотисте шампанське, але не темне, як знаменита Мері Лу від The Balm (хоч у них багато спільного насправді), та Обейс на мою думку більше підходить світлошкірим дівчатам. І все в цьому прекрасному продукті ідеально, окрім одного: він крихкий. От прям дуже)). В мене він розбився, не падаючи зі столу, а просто в косметичці не потоварищував з іншими продуктами🤣.

Але я в такому захваті від нього, що вирішила спробувати лайфхак з пресування сухих продуктів і хочу поділитися з вами процесом та результатом)).

Розбила, а потім склеїла улюблений сухий хайлайтер

Тож, для спасіння пана хайлайтера нам знадобиться:

- харчова плівка

- спирт медичний

- піпетка (в мене пуста баночка від сироватки з піпеткою, доволі зручно виявилось)

- шпатель

- паперова серветка або рушник

- баночка з тоніком/шампунем або будь чим, що підходить по розміру дна - це для трамбування продукту).

1. Закриваємо рефіл плівкою та подрібнюємо продукт за допомогою шпателя (має вийти меленька пудра).

2. Після того, як суміш подрібнена, знімаємо плівку і починаємо потроху додавати спирт піпеткою (тут краще по одній крапельці, все залежить від кількості продукту, але додати завжди встигнемо😎).

3. Має вийти густа та вогка маса, схожа на сметану за консистенцією.

4. Далі вирівнюємо поверхню хайлайтера шпателем, накриваємо паперовою серветкою та зверху ставимо наш прес (я спочатку взяла стакан, але потім замінила його на більш підходящу за формою дна баночку зі спреєм для кучерів)). В такому вигляді залишаємо на 8-12 годин, щоб спирт випарувався, а наш продукт склеївся🤞.

Потім прибираємо прес та серветку, за допомогою ватної палички та міцелярної води очищуємо пакування - і вуаля, маємо знову пресовану текстуру!))

Таким чином можна склеювати й інші сухі продукти: рум'яна, тіні, бронзери або скульптори. Мені сподобалося, що лайфхак спрацював і мій дорогенький-золотенький знову зі мною😁.

P.S. Ну ви тільки подивіться, як він сяє, ну краса ж! 😍