Ya Yana

Not bad від Bed Head

Not bad від Bed Head

Я повертаюсь до цієї лінійки не вперше. Її давно порадила мені колористка, і з того часу, щоб я не тестувала, я завжди рада повернутися саме до цих засобів.

Основана причина в тому, що достатньо лише шампуню та кондиціонеру, щоб моє волосся виглядало гарно. Звісно, це не змушує мене відмовитися від інших мазюкалок, але факт дуже приємний.

А ще, ця косметика для волосся чудово тримає колір між фарбуваннями.

І хоч серія називається «дамб блонд» (назви у цього бренду завжди цікаві) колористка сказала, що він буде крутим для усіх фарбованих і це дійсно так. Тим паче якщо ваше волосся хоч колись було освітленим. Моє — так.

Ну це найкомфортніший шампунь, який в мене був. Чисто, але не до скрипу. І аромат такий цікавий, нагадує енергетик, відчуваю себе підлітком, коли його чую)

У складі містить соєві та пшеничні протеїни, які не тільки зволожують, а й служить сонцезахисним фільтром.

Силікони у складі точно є, бо шампунь ну дуже приємно піниться і досить економний у використанні. Але, я не відчуваю від них шкоди своєму волоссю, навіть коли користуюся продуктом довго.

А ще, шампунь містить блискітки, виглядає дуже гарно!

Одразу скажу про мінуси — паковання не відповідає консистенції. Кондиціонер дуже густий і стає більш слухняним від тепла рук. Але дістати його з пляшки дуже складно. Тут, або докупити дозатор, але не кожен з них потягне таку густину. Або — використовувати, розкручуючи кришку, а далі розрізати пляшку((( естетики в такому використанні мало.

Він діє на моє волосся, як маска. Одразу розгладжує, ніякого обтяження не дає і робить пасма більш слухняним.

Сяйво волосся після цього продукту видно за кілометр))

Аромат цього продукту відрізняється, хоч вони і в одній лінійці. Це щось дуже карамельне, але не занадто солодке, подобається.

Я вперше за довгі роки маю довге волосся (для мене це вже довге). Я досі інколи дивуюся, проходячи повз дзеркала, що це мої патли так відросли. Ментально я явно карешниця.

Але, саме з цими продуктами волосся приносить мені найменше клопоту. Воно дуже легко розчісується, виглядає гарно протягом всього дня, навіть якщо той видався вітряним. А ще, ефект краси і чистоти тримається приблизно 3 дні, в той час як з іншими шампунями голова жирнилась скоріше.

Ось такий мій рекомендасьйон)