Cosrx Pure Fit Cica Toner
Мій перший тонер і одразу 5/5.
Цей тонер мені порекомендувала дерматолог в догляді із використанням ретиноїдів. Я довго думала чи хочу витрачати на нього 600 грн, бо вважала, що тонери це необов'язковий етап догляду. В принципі так і є, але, як виявилось, з ними зволоження шкіри переходить на новий рівень (це якщо ми говоримо про зволожуючі корейські тонери, а не тоніки з алкоголем, кислотами і тд).
Оскільки зранку я вмиваюсь водою, а ввечері очищення лагідне, я майже ніколи не відчуваю стягнутість обличчя, тому після додавання цього тонеру в догляд особливої різниці не помітила. Але, о диво!
З ним в мене більше не скочується шкіра на третій день після третиноїну:) Оскільки вперше помітила відсутність скочування саме після додавання тонера в догляд, то цю заслугу приписую йому (ну і можливо є якась мала заслуга моєї шкіри, яка з кожним разом більше звикає до третиноїну).
Хочу уточнити, що скочування в мене відбувається без подразнень і не виглядає як сильне лущення, просто коли наношу сонцезахисний крем, тоді часто проявляється це скочування і мене дуже нервує, що треба тратити додатковий час на те, щоб прибрати ці малі білі частинки.
Тонер виглядає як водичка, запаху не має. Наношу його після вмивання водою зранку / очищення ввечері (якщо використовую в цей день ексфоліант з 2% саліцилової кислоти, тоді після ексфоліанту).
Склад дуже гарний:
Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Centella Asiatica Root Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Water, Pinus Pinaster Bark Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Madecassoside.
Відповідно до INCIdecoder головні "зірки" складу:
- Антиоксиданти: Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Pinus Pinaster Bark Extract, Asiaticoside, Madecassoside
- Skin-identical інгредієнт: Glycerin
- Заспокійливі інгредієнти: Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Panthenol, Allantoin, Madecassoside.
Тепер я зацікавилась корейськими тонерами:)
Коментарі (0)