Darina🦉

Крем для обличчя з ретинолом

Крем для обличчя з ретинолом
Крем для обличчя з ретинолом

Привіт!

Бренд Magnesium Goods все частіше з'являється у стрічці та соціальних мережах. У бренда доволі великий асортимент різноманітних засобів і дуже бюджетні ціни.

До мене потрапив Крем для обличчя з ретинолом Magnesium Goods. Користуюсь ним я вже три тижня, тож ділюсь своїми враженнями, але спочатку, що нам обіцяє виробник?!

Формула крема збагачена ретинолом, феруловою кислотою і екстрактом чаги. Працюючи в симбіозі, ці компоненти здатні позбутися безлічі проблем зі шкірою. Наприклад, пігментні плями, прищі, запалення, висип, чорні цятки, сухості і лущення. Він активізує внутрішні процеси, щоб зберегти молодість, пружність і здоровий колір обличчя.

Особливості крему для обличчя з ретинолом Magnesium Goods:

- ефективно бореться з пігментацією і вирівнює тон шкірного покриву;
- забезпечує зволоження і захищає від появи сухості, стягнутості, а також лущення;
- надає тонус і повертає шкірі пружність;
- активізує процеси регенерації відновлення клітин;
- дарує здорове сяйво і гладкість;
- ретинол у складі нормалізує роботу сальних залоз, бореться з масним блиском і уповільнює процеси старіння;
- рівномірно наноситься і швидко вбирається;
- звужує пори, запобігає їхньому закупорюванню і робить менш помітними;
- активізує вироблення колагену й еластину в шарах епідермісу;
- екстракт чаги в складі діє як антиоксидант і відбиває атаку вільних радикалів.

У складі присутні:

  • Dicaprylyl Carbonate (Дикаприліл Карбонат) – легкий емолент, який робить шкіру м’якою та шовковистою, забезпечує рівномірне нанесення крему.
  • Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit (Масло Ши) – натуральний компонент, що зволожує, живить та захищає шкіру, містить вітаміни A, E та F.
  • Squalane (Olive) (Сквалан з оливок) – компонент, що зволожує та захищає шкіру, підвищує її еластичність, діє як антиоксидант.
  • Isoamyl Laurate (Ізоаміл Лаурат) – емолент рослинного походження, що робить шкіру гладкою та запобігає втраті вологи.
  • Sodium Hyaluronate Crosspolymer (Кросполімер Гіалуронату Натрію) – форма гіалуронової кислоти, що утримує вологу на шкірі та створює ефект ліфтингу.
  • Sodium Hyaluronate (Гіалуронат Натрію) – форма гіалуронової кислоти, яка зволожує шкіру, утримуючи вологу на її поверхні.
  • Sodium Acetylated Hyaluronate (Ацетильований Гіалуронат Натрію) – покращена форма гіалуронової кислоти, що краще проникає в шкіру та забезпечує тривале зволоження.
  • Hydrolyzed Hyaluronic Acid (Гідролізована Гіалуронова Кислота) – дрібні молекули гіалуронової кислоти, що проникають у глибші шари шкіри для глибокого зволоження.
  • Ethylhexyl Olivate (Етилгексил Оліват) – емолент на основі оливкової олії, що підвищує еластичність та живить шкіру.
  • Lecithin (Лецитин) – натуральний емульгатор, що зволожує шкіру і покращує її бар'єрні функції.
  • Ferulic Acid (Ферулова Кислота) – потужний антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів і допомагає боротися зі старінням.
  • Glycerin (Гліцерин) – популярний зволожувач, що притягує та утримує вологу на поверхні шкіри.
  • Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract (Екстракт Чаги) – антиоксидантний компонент, що має заспокійливу дію на шкіру і захищає її від стресів навколишнього середовища.
  • Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate (Дисодіум Ацетил Глюкозамін Фосфат) – активний інгредієнт, що стимулює вироблення гіалуронової кислоти в шкірі та допомагає відновлювати її структуру.
  • Sodium Glucuronate (Глюкуронат Натрію) – похідне гіалуронової кислоти, що забезпечує глибоке зволоження та допомагає регенерації шкіри.
  • Magnesium Sulfate (Сульфат Магнію) – мінерал, що допомагає стабілізувати емульсію та має заспокійливі властивості.
  • Copernicia Cerifera Cera (Віск Карнауби) – натуральний віск, що створює захисний шар на шкірі та допомагає утримувати вологу.
  • Retinol (Ретинол) – форма вітаміну A, що стимулює оновлення клітин, покращує текстуру шкіри та бореться зі зморшками.
  • Tocopheryl Acetate (Токоферил Ацетат) – форма вітаміну E, що діє як антиоксидант, захищає шкіру від окислювального стресу.
  • Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Олія Насіння Соняшника) – багата на вітаміни і жирні кислоти олія, що живить шкіру і захищає її від зневоднення.
  • Ascorbyl Palmitate (Аскорбіл Пальмітат) – форма вітаміну C, що діє як антиоксидант, освітлює шкіру та підвищує її еластичність.
  • Tocopherol (Токоферол) – натуральний вітамін E, антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів.
  • Sodium Cocoamphoacetate (Натрію Кокоамфоацетат) – м'який ПАР (поверхнево-активна речовина), що очищає шкіру, не пересушуючи її.
  • Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein (Лаурдимоній Гідроксипропіл Гідролізований Соєвий Протеїн) – кондиціонер для шкіри, що робить її гладкою та еластичною.

В самому кінці складу є Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 75470 - виробник відверто про це пише, - "Ці інгредієнти не додаються напряму в крем, а являються лише складниками парфумів, що в складі". Впевнена, що їх мінімальна кількість, бо моя б шкіра одразу показала би "гарну реакцію"!

Крем для обличчя з ретинолом
Крем для обличчя з ретинолом
Крем для обличчя з ретинолом

Пакування:

Крем представлений в дуже зручному та класному форматі для використання. Пластикова, міцна баночка "бачонок". Дозатор - помпа, з "заглушкою" (доволі рідко таке зустрічаю, це додатковий захист), з верху прозора пластикова кришечка. Люблю такий формат, не треба "лазити" пальцем (хоча шпатель є, але я пізно за нього згадую!). Об'єм 50 мл (доречі є 15 мл, що дуже круто для знайомста з кремом). На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Текстура:

Дуже легка та приємна, кремово-гелева, молочного кольору, з легким рожевим відтінком. Крем легко розподіляється по шкірі, вбирається протьогом п'яти хвилин, залишає після себе сяйний фініш.

Аромат - крем має дуже насичену віддушку, для багатьох це не буде плюсом, але мені ок, бо просто вона мені подобається, і не як не тригерить мою проблемну та чутливу шкіру. Це насичений, свіжий квітковий аромат, присутні ноти конвалії та лілії. Аромат залишається на шкірі десь пів години, тож майте це на увазі!

Користуюсь я кремом в вечері, вранці була інша сироватка (скоро поділюсь враженнями), нагадаю, маю проблемну, чутливу шкіру, з нерівним тоном та слідами від пост акне.

Ніяких негативний/ або алергічних реакцій в мене не було.

Крем дуже комфортно лежить на шкірі, нічим поверх я його не закривала, лише з ранку обов'язково спф!

Тож, що отримала?

  1. Гарно зволожену шкіру
  2. Світліший колір, свіжий зовнішній вгляд
  3. Моя "нова пляма" на щоці стала менш помітна (фото в каруселі)
  4. Шкіра дуже пружна, це самий великий та виразний ефект від крему, шкіра прям в тонусі
  5. На мої розширені пори, крем ніяк не вплинув
  6. Нових висипів або лущень, почервонінь в мене не з'явилось.

Доволі гарно вплинув цей крем на мою шкіру, результатом я задоволена!