Yustal

Маска зволожуюча для всіх типів волосся Supreme Moist Joko Blend

Маска зволожуюча для всіх типів волосся Supreme Moist Joko Blend

Я була сповнена ентузіазму щодо цієї маски, тому що в неї дуже цікавий склад. Маска не містить силіконів, але містить зволожуючі компоненти та рослинні CO2-екстракти, а екстракти, що добуті таким шляхом, мають високу якість, а саме екстракти кокоса, малини, артишоку, ромашки та звіробою.

Маска зволожуюча для всіх типів волосся Supreme Moist Joko Blend

Повний склад зволожуючої маски для всіх типів волосся Supreme Moist Joko Blend:

Aqua, Ceto Stearyl Alcohol, Wheat Germ Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linseed Oil, Propanediol, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein (and) Hydrolyzed Wheat Gluten, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Panthenol, Parfume, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera [CO2] Extract, Rubus Idaeus [CO2] Extract, Cynara Scolymus [CO2] Еxtract, Matricaria Chamomilla Flower [CO2] Еxtract, Hypericum Perforatum [CO2] Еxtract.

Об’єм 200 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Мої враження:

Маска білого кольору, вона густа, запах як в інших продуктах зволожуючої серії для волосся класний. Маску потрібно наносити на вологе після миття шампунем волосся, уникаючи коренів, та витримувати 5-10 хвилин. Вона гарно розподіляється та змивається доволі легко, якщо порівнювати вплив маски та бальзаму на волосся, то бальзам лишає волосся гладким, склеюючи кутикули, а маска робить його живим та наповненим. Не завжди в мене є час та натхнення витримувати після маски ще й бальзам, тому після маски я використовую крем-спрей для волосся 17-в-1 від Joko Blend. Загалом, засоби для волосся від Joko Blend справили на мене дуже приємні враження, як і в плані ефекту, так і відчуттів під час використання: ця косметика не відчувається як бюджетна, хоча коштує не надто дорого, засоби мають якісне упакування, гарні формули та аромати (кожна лінійка має свій аромат), мені сподобалось все і моєму волоссю теж, ефект від догляду накопичувальний і він помітний не тільки безпосередньо після застосування засобів, навіть якщо зараз я візьму інший звичайний сульфатний шампунь, моє волосся після миття буде мати кращий вигляд ніж коли я не використовувала ці засоби як доглянута шкіра має кращий вигляд ніж шкіра без догляду навіть в ті дні, коли не використовуєш косметику.