V-R-O-D-L-Y-V-A

Patricia Ledo Trend Color Change

Patricia Ledo Trend Color Change

Привіт Makeupclub 🖤

Я все ще у пошуках чорних блисків для губ та чорних тінтів, яких, на жаль, поки що немає на українському ринку декоративки 😒

💜 Дизайн флакона. Флакон прозорий, що зручно, виглядає стильно.

💜 Розмір флакона: 10,2*2 см.

💔 Аплікатор: звичайна лопатка, яка підходить моїм губам, але після аплікатору блиска Clinique Pop Plush Creamy Lip Gloss ( https://club.makeup.com.ua/post/52709/ ) мені більш нічо не зручно 🤭

💜 Об'єм продукту: 6,5 мл.

💜 Призначення: тонування та зволоження. Про тонування пишу далі. Губи дійсно насичуються і виглядають пухкішими і гладкішими. Сухості губ немає.

💔 Колір: напівпрозорий чорний, з різнокольоровими блискітками і рожевим підтоном.

💔 Текстура: рідка масляниста консистенція. Відчуття що затікає далі слизової оболонки в рот і через це дискомфортна, мені зручніший засіб на гелевій основі. Я розумію що це такий засіб, але вкотре переконуюсь що не мій.

💔 Запах: з флакона солодкуватий (але я не розумію на що схоже), на губах не відчувається. Мені не подобається, запах дешевих блисків.

💜 Смаку немає.

💜 Стійкість: до першого перекусу/ напою. Звісно все друкується на склянці, а на губах залишається кольоровий відбиток, який сам по собі тримається кілька годин.

💔 Демакіяж: погано смивається мецеляркою і двуфазкою. Тінт дуже в'їдливий.

Інші особливості:

💜 олія рівномірно лягає на вуста;

💜 чорний пігмент не западає в складочки губ, але якщо є тріщенки, то буде видно;

💜 гарно виглядає на губах соло;

💔 але як топер для більшості моїх помад не підходить, особливо з матовими конфліктує;

💜 однак не дисонує з олівцями для губ, тому це найкращий варіант носіння олії;

💔 без олівця розтікається;

💜 тінтує.

Склад товару:

Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Isostearyl Alcohol, Microcrystalline Wax, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Glyceryl Behenate, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Parfum, Benzaldehyde, Vanillin. May Contains: Ci 77891, Ci 45140, Ci 77499.

* 💜 - ок;

** 💔 - не ок.

Інтенсивність кольору можна збільшити за рахунок нашарування. Але губи не виглядають яскраво розовими як з олією O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil ( https://club.makeup.com.ua/post/45944/ ), бо тут є чорне тонування, яке трохи приглушує яскравий рожевий колір.

Думаю, якщо у когось свої темні губи, відповідно з олією колір на губах і тінт будуть набагато яскравішими. Тут таке правило: чим більше шарів олії, тим яскравіший тінт після зняття засобу з губ.

Мені більше подобається наносити олію в 1 шар.

Фініш: глянцевий.

На налипці засобу вказане наступне: "Нанести тінт легкими рухами на губи. Для прояву кольору неохідно розтушувати кінчиками пальців або декілька разів зімкнути губи". На практиці спочатку на губи наноситься чорне тонування, після якого засіб одразу змінює колір і проявляє рожевий підтон. Губи наливаються яскраво рожевим кольором із темною глазур'ю. Через хвилин 10 губи вже кольору темної фуксії. Блискиток на губах майже не видно, тільки на сонці, але їх мало.

Почуття на устах: олія не липка, проте через маслянисту текстуру є дискомфорт.

Ця олійка-тінт мене не здивувала, бо такі штучки я вже маю в колекції:

Але як я писала вище, ця олійка для мене краща, ніж O’BAYS, тому що не така яскрава за рахунок чорного тонування на губах, в O’BAYS тонування зникає. У блиску від Essence пігментація чорного краще ніж у олії від Patricia Ledo.

Ці всі тінти йдуть у рожевий колір - нудно, нічого незвичайного 😒, хотілося б у чорний/сірий 😻

Якщо ви шукаєте засіб для губ, який з натяком на чорний, то рекомендую спробувати:

  • блиск для губ Catrice Max It Up Lip Booster Extreme - https://club.makeup.com.ua/post/49170/ Але це плампер.
  • кого лякає плампер, не підходить рожевий тінт і блискітки в засобі - блиск Colour Intense x Mavka - https://club.makeup.com.ua/post/35245/ Він не прям чорний, але надає холодний тон губам і не конфліктує з іншими засобами.

Patricia Ledo Trend Color Change не в тренді 👎 і у мене досі немає чорного блиску, тому я все ще в пошуку.

Дякую що заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜