V R O D L Y V A

Чорний блиск для губ "Чарівне зілля"

Чорний блиск для губ "Чарівне зілля"

Привіт Makeupclub 🖤

У попередньому дописі https://club.makeup.com.ua/post/35131/ я показала гарний блиск із синьо-фоілетовими блискітками. Цього разу чорний із тієї ж серії Mavka.

Ще один чорний у мою скромну колекцію 🖤 https://club.makeup.com.ua/looks/34852/

Звичайно ж, я могла спростити собі завдання, зробивши своє власне зілля, підмішавши чорний пігмент у прозорий блиск і додавши собі більше драми, аха-ха-ха, на скільки ж це просто... Але я люблю естетику чистоти та незаморочливості 😁 І мені хотілося перевірити якість чорного блиску.

Тож наскільки ж він чорний?

🌿 Дизайн флакона: чарівний, мені до душі лісова та ельфійська тематика.

🌿 Розмір флакона: з мій вказівний палець.

🌿 Об'єм: 3 мл.

🌿 Відтінок: 206 - Глибока ніч. Напівпрозорий чорний, без блискіток.

🌿 Формула: гелева.

🌿 Запах: злегка солодкий, нагадує какао, але відчувається впритул до аплікатора і при нанесенні, при носінні на губах запаху не чутно.

🌿 Смаку також немає.

🌿 Фініш: вологий, без відчуття липкості.

🌿 Почуття на устах: комфортне, блиск зволожує і вирівнює рельєф губ. Чорної смужки на слизовій немає, у куточках теж не збирається, чорний пігмент не забивається у складочки губ.

Напівпрозоро чорний. У ньому мало пігменту. Це блиск. Хоча я бачила дійсно гідні, пігментовані продукти, але не в нас на ринку 🤷‍♀️

Але цей кравчик гарний, він надасть додаткове тонування холодного відтінку на будь-яку мою помаду/олівець, перетворюючи їх на більш відповідний колір для мене (ох, відчуваю він закінчиться у мене швидко 😱).

Уявляю як таке глазурування піде під мої мертв'ячи помади 😻

Що ще цікавого із серії Mavka:

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜