M O N D ✨️

Бюджетна знахідка для вмивання

Бюджетна знахідка для вмивання

Деяка українська косметика настільки дешева, що підсвідомо з'являються сумніви щодо ефективності. І дарма. Не все то золото, що блищить. Гель для вмивання від Mermade - підтвердження тому.

Я володарка проблемної шкіри та мені підходить дуже небагато засобів для вмивання не з дерматологічного ряду. З Wait! Clean Up маю ще одну бюджетну знахідку.

Баночка невеличка (50мл), що робить її зручною для подорожей. А ось для домашнього використання мені довподоби великий об'єм з дозатором.

Туба м'яка, має відкидну кришку. Дизайн універсальний, нічого зайвого.

Ціна: ~100 грн.

Гель на основі м'яких ПАР допомагає делікатно видалити забруднення, залишки себуму та макіяжу. Підходить для щоденного використання, для всіх типів шкіри, зокрема для сухої, нормальної та чутливої шкіри.

Ключові компоненти

1) Coco-Glucoside - мʼяка ПАР, що походить із 100% відновлюваної сировини природнього походження, лагідно очищує шкіру. Не стягує шкіру після вмивання, залишаючи її зволоженою. 

2) Зволожуючий комплекс із оліго-, дисахарадами та солями гіалуронової кислоти - дозволяє зберегти шкіру зволоженою після процедури її очищення; 

3) Комплекс екстракту броколі, біофлавоноїдів та вітаміну Е створюють антиоксидантний барʼєр на поверхні шкіри, що дозволить захистити її від негативного впливу навколишніх факторів, тим самим попереджаючи перші прояви ознак старіння, допомагає вирівняти тон шкіри.

Формула без сульфатів і барвників.

Бюджетна знахідка для вмивання
Бюджетна знахідка для вмивання
Бюджетна знахідка для вмивання
Бюджетна знахідка для вмивання
Бюджетна знахідка для вмивання
Бюджетна знахі�дка для вмивання

Спосіб використання:

Нанести необхідну кількість гелю на долоні та розтерти до утворення легкої пінки, нанести на обличчя та масажними рухами розподілити по шкірі, яку необхідно очистити. Змити теплою водою.

Ох і наробив цей гель галасу через органолептику.

Головне питання: Піниться чи ні?

Текстура гелева рідка, середньої густини прозорого кольору. Має пахнути огірком і кокосовим молочком. Я відчуваю тільки друге. Приємний ніжний аромат без хімічних нот.

Все ж таки гель піниться! Важливо наносити його на вологу шкіру, або вспінювати з водою у руках. На відео наочно показала. Так, на густу піну розграховувати не варто, але цього достатнього для якісного вмивання. Витрата середня.

Після використання шкіра матова та добре очищена. Є заспокійлива дія. Гарно справляється з залишками макіяжу. Може бути відчуття сухості, але його швидко нейтралізує сироватка (також від Mermade).

Моїй шкірі умивашка сподобалася. Гарний варіант як для ранкового, так і для вечірнього вмивання. Ця баночка вже майже пуста, обов'язково візьму її на повтор.

_____________

Балансуючий гель для вмивання обличчяMermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer