Yuriivna

Теплий дівчачий поцілунок|13PERFUMES Kiss On Cheek

Теплий дівчачий поцілунок|13PERFUMES Kiss On Cheek
Теплий дівчачий поцілунок|13PERFUMES Kiss On Cheek

Маю декілька ароматів від цього бренду і мені з кожним разом цікаво тестувати щось нове,якщо чесно мені так і не вдалося знайти той аромат,який дуже засмутив би мене або залишив раз і назавжди негативне враження.Спочатку у мене був один пробник цього аромату а потім вже без вагань у мене з'явився вже і другий.З цим брендом у мене склалася своя особлива історія.

Посилання на інші аромати від цього бренду:

https://club.makeup.com.ua/post/45904

https://club.makeup.com.ua/post/44502

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папайя, Яблуко

Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка

Кінцева нота: Білий мускус, Бензоїн, Жасмін, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі

Відчуваю тут легку кислинку від ананасу та яблучка,кислинка сама легка,тому що у поєднанні з солодкістю папайї,виходить справжня фруктова насолода.Бергамот додає свіжості та легкої терпкості.

Далі беруть вверх іриси,насправді це дуже загадкові квіти,вони мають різний спектр ароматів,який можуть відчуватися час від часу абсолютно по-різному.Квітка дає легку солодкість,пудровість та теплоту.З приводу троянд,тут саме не бутони квітів,а пелюстки,які здіймаються доверху.Відчуваю фіалки,вони взагалі мають різні забарвлення,тут вона на мою думку,саме фіолетового кольору.

Вступають у силу чари від білосніжного жасміну,він надає легкості та магії аромату,до нього додаються кашмеран,кедр та олібанум та пачулі.Кінцева нота чітко та ясно заявляє про впевненість аромату.

Початкові ноти мені асоціюються з першою доленосною зустрічю,це невпевнені топтання з однієї ноги на іншу та бажання сподобатися одне одному.Тут є інтерес,саме той який ще не на піку,але на зародженні,все фруктово,солодко,але не приторно,так як тут присутня кислинка.Це переважно зародження цікавості та романтики між двох людей.

Нота серця асоціюється у мене з розмовами,сприйняттям та думками. Кожен аналізує та думає про щось своє,проте саме ось тут легкий інтерес переходить у бажання говорити годинами та пізнавати одне одного все більше.Ненароком проливаєш каву на стіл від хвилювання,нечітко вимовляєш слова та всередині себе відчуваєш якесь приємне тепло від того,що давно так не хвилювався.

Кінцева нота саме про впевненість у діях,щось підштовхує до того поцілунку у щічку після зустрічі.Поцілунок дарує надію і не забувається аж до наступної зустрічі,яку ти вже з нетерпінням будеш чекати.