olena_glossy

Шампунь та бальзам Honest

Шампунь та бальзам Honest

Базові засоби для догляду за волоссям. За свою ціну цікавий варіант, але з ароматом у нас склались не найкращі стосунки. Ділюсь деталями 👇🏻

Пакування: висока біла пляшка з мінімалістичним дизайном. Кришка типу диск-топ щільно закривається, але якщо чесно, відкривати її кожного разу для мене марудно, тому вона стоїть відкритою на моїй поличці. Об’єм - 250 мл.

Склад: сульфатний шампунь, і я абсолютно не проти цього. Використовую такі шампуні двічі на тиждень при щоденному митті голови. Що цікавого в складі? 👇🏻

  • Основні ПАРи: Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA.
  • Зволожувальні та пом’якшувальні компоненти: гліцерин, кокосова олія, масло ши, оливкова олія, екстракт алое вера.
  • Екстракти: трипартитної біди, шавлії лікарської, ромашки аптечної, бавовни, меду, жовтка яйця.

Консистенція та аромат: перлинний шампунь середньої густини. Аромат White Cotton мав би бути унісексовим, однак для мене він виявився неприємним. Замість троянди, півонії та зелені, я чую щось схоже на невдалу спробу поєднати чоловічий одеколон із солодкими нотами. Мене цей аромат буквально душить, і краще б він був чисто одеколоновим. Шампунь перейшов на поличку до чоловіка – йому байдуже, чим мити голову (цитата 😅)

Враження від використання: якісне очищення, гарне піноутворення, не викликає подразнень. Олії у складі не впливають на частоту миття. Шампунь – класична "робоча конячка". Якби не аромат, повторила б покупку. Але в асортименті є інші варіанти шампунів з відмінними ароматами. Враховуючи, що аромат рідкого мила Vetiver мені дуже подобається, думаю і серед шампунів є варіанти, які мені краще підійдуть.

Пакування: аналогічне шампуню.

Склад:

  • Основні кондиціонуючі компоненти: Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride – роблять волосся м’яким, гладким та блискучим.
  • Зволожувальні, пом’якшувальні компоненти та екстракти аналогічні до складу шампуню.

Консистенція та аромат: білий бальзам середньої густини, не жирний. Аромат такий самий, як у шампуню, але значно слабший, що трохи рятує ситуацію.

Враження від використання: базовий бальзам, який пом'якшує волосся та робить його більш слухняним, також воно легше розчісується. Волосся стає м’якшим, не обтяженим, має здоровий вигляд і помірний блиск.

Загалом, після комбінації шампунь + бальзам, волосся виглядає доглянутим, і цього цілком достатньо для непошкодженого волосся.