Yustal

Тонік для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid

Тонік для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid

Тонік для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid це моя повторна покупка засобу. Як і вперше, коли я його спробувала, мені знову сподобалось, що тонік не робить мою Т-зону жирною та не викликає висипань, а навпаки прибирає їх. Тонік має нетиповий для бюджетного тоніка склад, у складі:

Aqua — вода

Hydrogenated Starch Hydrolysate— гідрогенізований гідролізат крохмалю (зволоження, плівкоутворення)

Aphanizomenon Flos-Aquae Extract— екстракт синіх водоростей, який називають “блакитним ретинолом” (комерційна назва компоненту Lanablue), має ті ж переваги у використанні, що й звичайний ретинол, однак діє більш м’яко, не викликає сухості та подразнення, тому застосовується у вищій концентрації ніж звичайний ретинол

Capryloyl / Caproyl Methyl Glucamide — каприлоїл/капроіл метилглюкамід (емульгатор)

Potassium Azeloyl Diglycinate— азелоїл дигліцинат калію, речовина походить від азелаїнової кислоти, за твердженнями виробника має ті ж властивості, що й азелаїнова кислота, але при цьому розчиняється у воді (азелаїнова кислота у воді не розчиняється)

Phenoxyethanol — феноксиетанол (консервант)

Ethylhexylglycerin — етилгексилгліцерин (консервант)

Malic Acid — яблучна кислота (має відлущувальну, антиоксиданту, протизапальну та легку в’яжучу дію)

Parfum — парфумерна віддушка

Alpha-Isomethyl Ionone — ароматизатор

Benzyl Salicylate — фіксатор запаху

Limonene — ароматична речовина

Hydroxycitronellal — ароматична речовина

Об’єм: 100 мл

Термін для використання після відкриття: 6 місяців

Ціна: 149 — 199 гривень

Упакування:в мене стара версія упакування, затемнена пластикова пляшка, дозатор-розпилювач з кришечкою, яка мала б бути на флаконі, але магазин, в якому я купувала цей тонік її згубив, нова версія тоніка має вузький носик-дозатор без кришечки.

Виробник обіцяє такі результати:

Зволожена та м'яка шкіра

Зменшення видимих ознак старіння

Поліпшення загального стану шкіри

Зменшення запалень та почервоніння

Покращення текстури шкіри

Інтенсивне зволоження

Оновлення шкіри

Тонік для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid

МОЇ ВРАЖЕННЯ:

Я б і не купувала собі новий тонік, якби мене не обсипало комедонами, котрі не піддались тим засобам, що я вже мала в догляді. Чому з’являються комедони? Можливих причин безліч й одна з них — стрес, цього вже досить щоб, живучи в Україні, завести собі засіб від комедонів. Завдяки своїм активним компонентам тонік також працює на підвищення пружності шкіри та зменшення запалення в шкірі, що особливо актуально для тих, хто має акне або розацеа, а я маю розацеа під питанням: одні спеціалісти кажуть, що вона є, інші, що ні.

Тонік має консистенцію води та приємний запах, хоча мені хотілось би, щоб засоби для чутливої та хворої шкіри не містили ароматизаторів. Я набираю його в долоню, нахиляю голову над нею й розношу тонік по обличчю. Цей метод я засвоїла після повномасштабного вторгнення, коли були труднощі з замовленням косметики і я берегла кожну краплю тоніка, що в мене був на той момент, завдяки йому тоніків мені вистачає нескінченно надовго. Тонік не подразнює мою шкіру, хоча з цікавості я спробувала наносити два шари й це виявилось занадто. Тонік від Sane я використовую щодня ввечері після нанесення крему для шкіри навколо очей, перед сироваткою та кремом для обличчя. За тиждень використання комедони покинули моє чоло і нових не з’явилось. З гормональними висипами тонік не справився так швидко, як хотілось би, довелось їх прибирати азелаїновою кислотою у вищій концентрації.

Щодо того як діє “блакитний ретинол” в цьому засобі у питанні розгладження зморшок я не зможу надати власних результатів, тому що також використовую інші активні компоненти, котрі стимулюють вироблення власного колагену та еластину: аскорбінову кислоту в вигляді порошкоподібної сироватки від українського бренду Jole та ніацинамід в концентрації 5% від корейського бренду Real Barrier, і, звісно, не можу відокремити вплив саме цього засобу від впливу інших, однак, декілька років тому я рік використовувала американський крем з Lanablue в зоні навколо очей і зморшок тоді в мене там не було.

Я також використовую у своїй вечірній рутині азелаїнову кислоту в концентрації 10% від бренду Triuga, яку я наношу локально на гіперпігментацію: ця боротьба вічна, коли я сумлінно використовую азелаїнову кислоту гіперпігментація світлішає, коли ні, вона повертається, і я помітила, що освітлення гіперпігментації почало відбуватись швидше, після того, як додала у свій догляд тонік для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid, це можна пояснити швидшим оновленням клітин під впливом Lanablue та тим, що азелаїнова кислота розщеплює гіперпігментацію, а яблучна кислота в цьому тоніку допомагає її злущити.

Я хочу зазначити, що цей продукт не має аналогів за складом. Я на 100% задоволена покупкою і вважаю формулу тоніка дуже гідною для вікової шкіри, тому що він працює одразу з рядом актуальних для такої шкіри питань: підвищує пружність та розгладжує зморшки, вирівнює тон обличчя, зменшує гормональні висипання, здійснює м’яке відлущення, а з віком шкіра може повільно та погано відлущуватись сама, тобто це багатофункціональний засіб з лаконічним, продуманим складом.

Дякую, що прочитали мій допис.

Примітка:

Вже після публікації відгуку з'ясувалось, що склад тоніку змінився.