МІЙ ТОП-5 ОЛІВЦІВ ДЛЯ О ЧЕЙ
Обіцяла - пишу! Мій топ олівців для очей із різних категорій: від класичних до супер-стійких! А ще у дописі корисні поради про те, як можна використовувати ці олівці 😉
Почнемо з того, що дуже докладно про те, які взагалі види олівців бувають, я розписала тут: https://club.makeup.com.ua/post/5172/
Хто пропустив, ідіть, читайте😉
В зв'язку з моєю специфікою робити (а я - візажист,хто не знав) , я полюбляю більш стійкі варіанти олівців, але мені є шо вам розповісти про мій фаворит з класичних, НЕстійких олівців👌
1. M.A.C Eye Kohl Chayon - не бюджетні, але коштують кожної гривні! Підходять для моїх чутливих очей, а я ще той гордий багаторічний лінзоносій, мені зазвичай важко підібрати олівець😉
Він в міру м'який, пігментований, їм легко працювати, він дуже просто розтушовується будь-якими пензлями, що попадуться під руку.. деякі навіть пальцем☝🏻
Ходові відтінки: Smolder (яскраво-чорний,матовий) та Teddy (теплий коричневий з шимером).
📌Teddy - улюбленець Меган Маркл, жінки принца Гаррі 😉Він справді дуже красивий, але з ним треба вміти працювати! Так як він відноситься до теплих відтінків, може йти в червоний і робити ефект заплаканих очей. Але! є маленький лайфхак: якщо,наприклад, ви захочете зробити з ним розтушовану стрілку, то обов'язково промалюйте слизову чорним стійким олівцем(або заповніть простір між віями зсередени ока) І тоді буде дуже гарно виглядати😍
📌 Smolder - чорний, дууууууууже чорний олівець. З ними треба бути обережним, бо з маленької цяточки він може розтушуватися у велику чорну пляму. Тому, як ви розумієте, він прям економічно витрачається.💰 я працюю з ним так: або набираю через пензель, або малюю коло вій тонееееньку лінію, а потім розтягую колір маленьким пензликом.Гарна підложка під смокі, або дуохромні пігменти🤩
2. Є у цього 👆 олівця братюня: M.A.C Eye Pencil Crayon Pour Les Yeux у відтінку Coffeе. Я його дуже люблю, бо цей відтінок - дуже гарний холодний коричневий, без теплого підтону. Матовий , ходовий на кожен день, коли поспішаєш і треба виділити очі швидко і без танців з бубнами.🤪
Малюємо близько-близько до вій хаотичну (тобто не ідеально рівну) лінію , а далі пальчиком легенько розтушовуємо. Виходить ніжна димка, яку я називаю "тінь від вій". Швидко і легко. Варіант для тих, хто хоче трошки виділити,але не обтяжувати очі мейкапом!😌
Переходимо до олівців більшої стійкості.👌
Я всі стійкі олівці нагрубо поділяю на дві категорії:
- більш пластичні,м'які, які можна легко розтушувати
- супер-стійкі, які тримаються зубами
3. Lamel Professional Kajal Eye Liner - ці чудові та дуже бюджетні олівці відомі, мені здається, всім!!! Особливо приємно, що бренд Ламель заснований українкою та більш недоступний до продажу на росії. 😏
З приводу використання - я дуже люблю вибудовувати їм майбутню форму макіяжа, робити підложку для смокі-айз, або робити розтушовану стрілку. Він прекрасно розтушовується, а потім застигає і в результаті виходить дуже стійкий каркас для мейкапу. По ньому чудово лягають тіні, навіть примхливі матові👌🏻
Особливо витратні в мене відтінки - 401 та 402! Доречі, 402-й відтінок - це шось середнє між теплим та холодним коричневим, він чудово підходить практично всім🥰
4. Ga-De Everlasting Eye Liner - товариш олівця від Ламель по характеристикам, але, більш стійкий. При всій його стійкості чудово встигаєш його розтушувати. У деяких дівчат навіть добре тримається на слизовій👀👀
Окрім класичних чорного та коричневого , в лінійці присутні дуже гарні яскраві кольори, рекомендую прогуглити 😉 Якщо будете наносити на слизову, наносьте в два етапи: спочатку перший шар, трохи почекайте ,щоб зафіксувався, а потім відразу другий шар. І не вазюкайте туди-суди олівцем багато разів, особливо,коли він вже зафіксувався, бо він цього не любить😅 Особисто мені,із яскравих відтінків, дуже подобається 306 відтінок - глибокий синій. Дуже гарний, благородний колір😍😍😍
5. Estee Lauder Double Wear - король стійкості у моєму кейсі!👑 Він із тих олівців, який тримається зубами.
Це самофіксуючий продукт, але доволі м'який. Тобто перші секунд 15-20 - це рухлива текстура, яку можна розтушувати, потім воно фіксується намертво. 💪
Люблю наносити його на слизову, на міжвійовий простір - виходить неймовірно стійкий ефект! 🌟 Він не відбивається на нижній слизовій, коли треба намалювати тільки верхню. Не тече навіть в пеклову жару. Але! Що дуже важливо - при всій його супер-стійкості він не пересушує слизові,та не зтягує їх, дуже комфортний у носінні.
Міцеляркою не змиється ніколи, але легко змивається засобом для зняття стійкої косметики,або двофазкою.
Найулюбленіший відтінок 02 - Coffee: правильний коричневий на кожен день!🔝
P. S. Всі олівці з цієї підбірки пройшли мій особистий офтальмологічний контроль😂
Сподіваюся, було корисно та цікаво. Якщо так, напиші ть мені щось у коментарях☺️
Якщо залишилися ще якісь питання, теж пишіть в коментарях!❤️
Коментарі (0)