Alina Litva

Догляд від Rhode

Догляд від Rhode

В плані базової косметики для мене наявність красивої упаковки, доступної ціни і зрозумілих мені інгредієнтів достатньо, щоб звернути увагу на бренд. У Rhode від самого початку проста і геніальна комбінація - Гейлі вирішила зробити бренд зі своєї глазурованої шкіри і, звісно, зробила красиве і стильне паковання та не задерла ціни. Тут явно видно захоплення Гейлі/команди базовими активами в догляді: гіалуронка, пептиди, ніацинамід та інше, без інновацій.

У мене була вся лінійка доглядових засобів Rhode, вона мені сподобалася, але на повторі залишилися не всі.

Моя шкіра комбінована, не чутлива проте схильна до висипань. Вранці використовую умивалку, молочко і спф - частіше цього достатньо. Восени, в ранкову рутину, додаю флюїд. Ввечері все це закриваю кремом. Тепер до продуктів:

Pineapple Refresh — гель для вмивання, який я взяла на заміну улюбленцю від Allies of skin. Приємна текстура, відмінно очищає і робить шкіру оксамитовою, гладкою і свіжою. Абсолютна відсутність стягування. Його краще використовувати коли є макіяж, ефект буде помітнішим. Використовую як перший етап очищення.

Glazing Milk — зволожувальне дуже легке молочко, яке вже саме по собі замінює всі наступні продукти в ранковому догляді. Я можу в ньому купатися, воно відмінно зволожує і зміцнює захисний бар'єр після всіх очищень і ексфоліацій.

Молочко зроблено на основі кокосових алканів (вуглеводнів кокосової олії), які й надають шкірі моментального глазурованого ефекту, а ще відмінно пом'якшують і зволожують. До того ж, у складі 4 види гіалуронової кислоти з різними молекулярними масами, 3 типи церамідів, бета-глюкан, жирні кислоти, фітосфінгозин, холестерол, лактати. Склад дуже крутий, багатий і фізіологічний. Влітку молочко мені повноцінно заміняло крем, дуже приємне, ще й дає шалено красиве сяйво в моменті. Мабуть найкращий з доглядових засобів бренду. На повторі!

Glazing Fluid — флюїд/сироватка з пептидами, яка закріплює ефект від молочка і додає ще більше сяйва.

У складі олія марули (зволожує, пом'якшує, живить), ніацинамід (концентрація невідома, тому обмежимося базовою дією у вигляді вирівнювання тону, охорони бар'єру/біома і роботи з недоліками), пептидами (ацетил гексапептид-8, "ботоксний" пептид, який стимулює вироблення колагену/еластину, ну і працює над загальною щільністю шкіри) і гіалуронкою. Всі інші інгредієнти пом'якшують і затримують вологу.

Найлегша сироватка з ефектом свіжості і незвичною текстурою суфле, пом'якшує і заспокоює, але сказати, що вона дає те сяйво глазурованої шкіру - ні. Це швидше доповнення до рутини.

Barrier Restore Cream — крем, що відновлює шкірний бар'єр, з досить легкою текстурою для заявленої дії.

У складі - олія ши (низька комодогенність, зволожує і живить), сквалан (утримує вологу, живить), ніацинамід (знову ж таки без зазначеної концентрації), комплексом пептидів (тут уже пептидів більше, і вони вже більше працюють на відновлення шкіри), антиоксиданти - басабол, тепренон і ягоди Ассаї.

Хороший базовий крем без липкості, важкості та скочування. Уточню, крем навряд чи потягне шкіру після агресивних кислот і ретинолів.

Тінти/догляд для губ теж цілком гідні. У догляді за губами найважливішим фактором є оклюзія, тому у складі Peptide lip treatment є 7 емолентів, серед яких олія ши і бабассу. У результаті засоби Rhode для губ зменшують дрібні складки і зморшки, ще й відтінки такі соковиті.

Для молодої шкіри такого догляду буде достатньо, якщо вам 30+, звісно, треба підключати активи/проф догляд. Найголовніше для мене - засоби Rhode реально працюють з бар'єром, це моя велика проблема. Щойно він порушується, одразу шкіра сохне і з'являються висипання.

Всі продукти Rhode дуже гідні, але знайомство рекомендую розпочати з Glazing milk. На мій погляд, з усієї лінійки Rhode, це молочко - головне уособлення шкіри Гейлі Бібер: глазурованої, насиченої і сяючої!