Alina Litvin

Зміцнювальний шампунь проти випадіння волосся від Medavita

Зміцнювальний шампунь проти випадіння волосся від Medavita

Останні півроку у мене якась проблема з доглядом для волосся. Те, чим користувалася раніше, набридло, або перестало подобатися, або стало проблемно діставати. І ось останнім часом я чергувала Nashi argan (важкуватий на кожен день, оскільки надмірно насичений оліями, але все одно люблю), Medavita, Davines (теж люблю, але вже трохи менше), Angel professional (не вистачає живлення) і Masil 8 (подобаються ампули).

У моєму арсеналі 2 види шампунів - ті, що доглядають, і ті, що очищують. Зараз з тих, що доглядають у мене KV-1, напишу про нього окремий пост.

Основою філософії італійського бренду Medavita є ключова ідея - "Здоров'я волосся залежить від здоров'я шкіри". Їх розробкою займаються фармацевти, головною метою яких є забезпечення здоров'я шкіри голови та волосся. В основі всієї продукції - інноваційні космецевтичні інгредієнти та натуральні фітокомпоненти.

Склад і обіцянки шампуню Medavita Lotion Concentree Anti-Hair Loss можна почитати на сторінці продукту, опишу мої особисті спостереження. Шампунь добре промиває, хоча й слабо піниться, але нібито дуже «розпушує» кутикулу. Мити ним без усього не вийде, без кондиціонера/маски волосся матиме неохайний вигляд.

Шампунь дуже круто освіжає, охолоджує і має виражений вплив на посилення кровообігу (дуже добре для пробудження цибулин), не забруднює! Влітку особливо хотілося свіжості, відчуття холодку, легкості в прикореневій зоні і заряду енергії.

Тема випадіння волосся вже заїжджена, але тим хто хоче відростити його швидше - цілком придатний засіб і для цього. Чесно зізнатися, я більш ніж задоволена: волосся добре тримає об'єм, м'яке, не електризується.

Зміцнювальний шампунь проти випадіння волосся від Medavita