С Днем Народження моя красуня!
Один з плюсів клубу, це те, що я зустріла тут Yana__matviets ❤️ Яну, Янку, Полтавську красуню, дівчину з неймовірно гарними кудряшками , мамку котів і не тільки, дівчину, з якою ми сміємось 24\7, а іноді як старі бабці все обговорюємо, "Ой мені не подабається", - "Ой звісно мені теж"🤣!
І ще, ця жінка терпить мій "прекрасний" характер, щоча це вона скорпіон🤔 (але для мене це повна маячня!).
І сьогодні моя Янка, святкує свій День Народження🤩! Якщо би я була поруч, я би надягнула білих халат, притягнула би багато кульок, і ми довго довго розмовляли!
Але поки в нас все онлайн, але я і цьому дуже рада!
Тож, вітаю тебе люба, з твоїм Днем🥳! Бажаю прості та водночас дуже складні речі, це міцного здоров'я тобі і твоїм близьким, спокій, тишу, завжди усміхнену маму🫂 (їй велике дякую за тебе!), і звісно надію.....✨
Так як ти вже доросла дівчинка🤣, дарую тобі великий кіндер-сюрприз (маю надію, що він скоро до тебе доїде!)
Зі святом люба💫!
Твоя сова🦉!
В макіяжі використала:
🔸Крем для повік+ зволожуючий сатиновий консилер Pastel Eye Cream + Hydrating Satin Concealer (61 - Vanilla)
🔸Pierre Rene Compact Powder SPF25 Пудра компактна (01 - Cream)
🔸O’BAYS Creamy Highlight Stick Хайлайтер-стік кремовий для обличчя (Silver Moon)
🔸Блиск для губ з подарункового набору Tink Magic Time
🔸Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil Автоматичний олівець для брів -(04 - Medium Brown)
🔸Два олівця для очей: зелений, неоновий Lovit, мятний гелевий Glambee
🔸Еластичні резинки для заплітання волосся в круглому тубусі, білі Cosmo Shop - доречі дуже раджу ці резинки, вони дуже міцні, не рвуться, прозорі!
Коментарі (0)