SomovaFM

Відлущувальний тонік від Biotrade

Відлущувальний тонік від Biotrade

Комбінація тоніка з трьох кислот: азелаїнової, гліколевої та саліцилової - має очищувати шкіру позбавляючи під комедонів та пост-акне. Придбала саме через використання пінки цієї ж серії (https://club.makeup.com.ua/post/4063/), яка мені гарно підійшла.

▪️Рідини в пляшечці має бути на 10 мл, отже сама пляшечка у два рази більша за цей об'єм, бо заповнина тільки на половину. Прозора та по консистенції як водичка. Має різкий запах чогось скисшого, аж очі ріже. Моє припущення - це якась із кислот, що скажуть знавці?
Засіб має відшелушувати ороговілий шар шкіри , боротися з комедонами та допомагати регенерації епідермісу.

🔸Тонік наношу за допомогою спонжу через 30 хв після усіх вечірніх процедур на суху шкіру та, як мінімум, за 30 хв до сну. Спочатку вирішила спробувати лише на носі та підборідді. Після нанесення дуже пече та щіпає декілька хвилин (в описі заявлено, що це нормальна реакція) та з'являється ще легке почервоніння, яке майже відразу проходить. Запах мені сильно "б'є" у носа та рота, тому намагаюсь не вдихати при нанесенні. А після того як рідина вбирається відчуваю як шкіра ніби злегка стягується, за декілька хвилин після повного висихання це відчуття проходить.

Відлущувальний тонік від Biotrade

✅Результат побачила ще після першого ж нанесення: звужені пори та меньша кількість сальників на носі. В третє зважилась нанести не усю Т-зону, як результат зникли маленькі прищечки. Наразі проводжу процедуру раз на два дні на все обличчя (щіпає кожен раз як в перше), проте вже немає того почервоніння, що було відразу після. Прищечки загоюються швидше не залишаючи слідів. Тож результатом цілком задоволена.
Мої спостереження: цей засіб все ж таки не для регулярного використання, а при необхідності. Пробника мені вистачило десь на 7-10 разів. Однозначно буду брати ще, можливо навіть і повторозмірну пляшечку.