olena_glossy

Час зупинитись та порелаксувати

Час зупинитись та порелаксувати
Час зупинитись та порелаксувати

Перевірений спосіб для розслаблення - просто дозволити собі зупинитись та прийняти теплу ванну з сіллю. Розповідаю про особливості гімалайської солі "Троянда-пачулі" від українського бренду Joko Blend.

Час зупинитись та порелаксувати

Пакування. Велика прозора пластикова шайбоподібна баночка, обʼємом 400 г крізь яку видно великі рожеві кристали солі. Матова чорна гвинтова кришка, під нею є додаткова фольгована мембрана. Чорна матова етикетка з білими написами та рожевими акцентами. Виглядає сучасно та мінімалістично.

Склад: Himalayan Pink Salt, Rose Essential Oil, Pogostemon Cabin (Patchouli) Essential Oil, Parfum.

🌹 Гімалайська рожева сіль – це основний компонент, який надає солі її характерного кольору та містить безліч мінералів, які допомагають пом'якшити шкіру, вивести токсини та поліпшити кровообіг.

🌹 Ефірна олія троянди має заспокійливу та антисептичну дію, допомагає зняти стрес і покращує настрій.

🌹 Ефірна олія пачулі відома антисептичними та протизапальними властивостями, допомагає збалансувати шкірний жир і надає шкірі здорового вигляду.

Враження від використання

🌹 Це неймовірно естетично. Природний рожевий колір гімалайської солі з її розмаїттям відтінків та великі кристали привертають погляд.

🌹 Теплий заспокійливий аромат троянди тут домінує над пачулі. Він ідеальний для прохолодних вечорів.

🌹 Сіль не забарвлює воду, тут нема барвників. Розчиняється повільніше ніж морська сіль, але це не дивно, адже кристали більші в декілька разів. Ванна кімната наповнюється вишуканим ніжним ароматом. Його концентрацію можна контролювати кількістю солі, яку розчинили у волі (виробник рекомендує розчинити 100 г у ванній (3-4 столові ложки), я ж даю на око.

🌹 Ванна з гімалайською сіллю "Троянда-пачулі" розслабляє. Після такої спа-процедури суттєво легше заснути і якість сну покращується.

🌹 Сіль має неабиякі доглядові властивості для шкіри. Звичайно, за одну-дві процедури відчутного результату не буде, але регулярне використання робить шкіру м’якою, ніжною та еластичною.

Приймання теплої ванний з гімалайською сіллю "Троянда-пачулі" від Joko Blend - неземне задоволення, яке позитивно впливає на самопочуття. Звичайно, таку сіль я рекомендую.