Vikulyk

Олія-тінт чи желе-тінт ?

Олія-тінт чи желе-тінт ?

Олійка-тінт O'Bays, то справжня насолода для очей, цей чорний блиск, де іскряться різнокольорові блискітки виглядає дуже ефектно. В мене завелось його дві штуки і я не жалію, бо дуже люблю цю олію-тінт, хоч буває забуваю користуватись.

Натискайте "дізнатись більше" і я покажу, як веде себе олійка впродовож дня і порівняю з желе-тінтом від Lamel.

Олія-тінт чи желе-тінт ?
Олія-тінт чи желе-тінт ?

Ось так красиво виглядає свотч відтінку Black Currant. На ньому я зловила ці гарні переливи, доречі на губах олійка спочатку саме так і виглядає: доволі прозорого сірувато-сливового відтінку з цікавими іскристими частинками.

Але недовго, адже він починає ставати все більш рожевим.

І виглядає таким малиново-ягідним.

Мені подобається дуже приємний глянець від олійки. І супер комфортні відчуття на губах, таке приємне покриття, наче гладесенька вуаль.

Немає липкості чи важкості, продукт дуже невагомо відчувається на губах.

Має дуже приємний аромат смородини.

Десь за годинку залишається такий легкий і доволі рівномірний тінт, який тримається довго. Майте наувазі тінт може в'їдатись в якісь ранки на шкіри губ і там пігмент буде виглядати яскравіше.

Желе-тінт від Lamel у відтінку 401.

Охх який же він яскравий і соковитий, однозначно темніший, ніж O'Bays. Зразу на губах виглядає дуже яскраво.

Глянцевість тримається дещо менше, але пів годинки точно.

Аромат теж фруктовий, приємний і нагадує ягоди.

Від желе я не відчуваю липкості, лежить комфортно, за контур не розтікається.

Залишає вже більш насичений після себе тінт. Пігментація в центрі губ виглядає дещо сильнішою, що створює такий цікавий ефект амбре в корейському стилі, як на мене гарно, але під час носки може бути трішки проблематично, тому слідкуємо за рівномірністю покриття напротязі дня.

Підвівши підсумки скажу, що два засоби цікаві і класні, але більше схиляюсь в бік O'Bays, адже він з самого початку зачаровує гарним дизайном і таким вау-враження з першого погляду.

Також завдяки більш ніжному відтінку він менш проблематичний в нанесенні і в самій носці, крім того менше в'їдається в шкіру губ, а також більш практичний і носибельний. А так то два тінти дуже стійкі і ефектні, мені подобаються 😊

А який би обрали ви?)