Anna_feerie

Пептиди, олії та інші смаколики для нашої шкіри

З пептидами я познайомилась кілька років тому і з того часу вони майже завжди є в моїй рутині. Адже ці інгредієнти не просто створюють візуальний ефект, а саме діють на внутрішні механізми нашої шкіри. Завдяки цьому мімічні заломи стають менш помітними, шкіра набуває більш рівного тону, ба більше, є такі пептиди, що здатні впливати на запальні процеси та зменшувати вираженість розацеа/куперозу (ще одна причина моєї любові до них❤️). Цей крем містить доволі значну їх концентрацію, судячи з позиції в списку інгредієнтів, а ще цілу купу інших корисних активів.

Care and peace – це український бренд з власним виробництвом у м.Ужгород. Він був створений після багаторічних безуспішних спроб його власниці знайти для себе ідеальний базовий догляд. Я завжди надихаюсь такими історіями, адже саме людина, яка шукає вирішення власної проблеми, частіше за все здатна створити ідеальний продукт для багатьох. Виробник надає перевагу натуральним та, головне, ефективним компонентам та має відповідні сертифікати (спеціально вивчила їх сайт, все правда😎).

Що ж мене так привабило у даному нічному кремі:

💚 Palmitoyl tripeptide-1 – «пептид-повідомник», що має здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще. Здатен зменшувати ознаки пошкодження сонцем, такі як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні до ретинолу переваги проти старіння. Розгладжує дрібні зморшки, збільшує вироблення колагену та зменшує пори.

💚 Palmitoyl Tetrapeptide-7 - складається з амінокислот глутаміну, гліцину, аргініну та проліну. Він діє як інгредієнт для відновлення шкіри та відомий своєю заспокійливою здатністю (чутливошкірики, беріть на замітку).

💚 Palmitoyl Tripeptide-5 - сприяє виробленню колагену та здоровому росту тканин.

💚 Олія камелії – знімає подразнення, зменшує реактивність чутливої шкіри (це саме те, що треба)), має регенераційні властивості.

💚 Ніацинамід – наш улюблений вітамін В3, що чинить себорегулюючу, освітлюючу дії, також бореться з пігментацією та запаленнями шкіри.

💚 Олії авокадо, солодкого мигдалю та масло ши – відповідають за зволоження, пом’якшення та відновлення шкірного бар’єру за рахунок насичення ліпідами.

💚 Сквалан – інтенсивно відновлює, пом’якшує та зволожує епідерміс.

Таке враження, що цей крем створювали спеціально для вікової, чутливої та схильної для висипань шкіри, адже інгредієнти максимально робочі та ефективні. По консистенції продукт доволі легкий, він приємно наноситься на шкіру та швидко всотується без відчуття жирності (фініш на шкірі все ж залежатиме від попереднього догляду, на мені, наприклад, всі засоби дають легкий глоу)).

Одразу після нанесення відчувається дуже приємне зволоження та живлення, це особливо важливо зараз, в період міжсезоння, коли шкіра на вулиці піддається впливу холодного вітру, а в приміщенні повітря сухе через опалювальні прилади. Також вважаю, що такий нічний крем сподобається всім тим, хто використовує кислоти/ретинол та шукає гарний відновлюючий засіб (ну, і хоче додатково потурбуватись про збереження молодості та пружності своєї шкіри)).

Як я казала на початку свого відгуку, пептиди на мені працюють. Звісно, не з першого використання, але за кілька тижнів ефект помітний. Я використовую пептидні засоби вранці та ввечері, щоб максимізувати користь🤗. До речі, в бренду є також денний крем з СПФ та сироватка з пептидами, тож можна вибудувати монобрендову антиейдж-рутину)).

P.S. Зробила «відливант» цього кремчика подрузі, вона теж в захваті і тепер хоче купити повнорозмір)).