Відновлюючий шампунь для пошкодженого волосся Piel Cosmetics Hair Care Macadami Restore Shampoo
А чи підходить він до тонкого волосся ?🧐
Найчастіше при виборі шампуню я обираю між лінійками Moisturizing або Restore бо обидві підходять під моє тонке волосся.
У мене воно дуже ламке,пушиться якщо недостатньо зволоження ,тому я майже не ходжу з розпущеним волоссям в житті .
Під час миття сильно плутається і якщо шампунь не підходить то воно стає жорстке і без маски або бальзаму його не розплутати.
Тому я дуже прискіплива до вибору шампуню ,бо хочу полегшити собі життя і не витрачати багато часу на миття та розплутування волосся в ванній.
Шампунь від Piel Cosmetics зацікавив тим ,що ускладі є як і зволожуючі, так і відновлюючі компоненти ,один з яких олія макадамії.
Цей унікальний інгредієнт більш, ніж на 80% складається із жирних кислот, необхідних для збереження здоров’я шкіри голови, волосяних фолікулів та для росту красивого здорового волосся. Крім того, олія макадамії містить цинк, мідь, інші вітаміни та мінерали, які покращують стан волосся і надають йому блиску.
Також у складі:
Білок кератину який заповнює дрібні нерівності на кутикулі волосяного стержня, повертаючи волоссю міцність, пружність та гладкість.
Пантенол зміцнює корені та збільшує об’єм волосся. Попереджає появу лупи та пошкодження волосся, захищає від ламкості і посіченості.
Гідролізат протеїнів пшениці сприяє усуненню сухості шкіри голови, живить волосяні фолікули.
Гіалуронова кислота насичує шкіру голови та фолікули волосся поживними компонентами, стимулює вироблення колагену та еластину, покращує обмін речовин. Зволожує та утримує вологу всередині волосся.
Та наносрібло яке має антибактеріальні властивості, усуває запалення.
Аромат шампуню нереально приємний,натуральний, свіжий ,нагадує чай з мелісою і мʼятою. Не занадто інтенсивний ,відчувається тільки при нанесенні, коли вспінюється аромат майже не відчутний.
На волоссі після миття аромат також не залишається.
Шампунь має типову для шампуню консистенцію,не сильно рідку. Напівпрозорого білого кольору.
Дозатор дуже зручний, легко контролювати кількість шампуню.
При контакті з водою шампунь добре піниться ,мені вистача 2 -3 натиска на помпу щоб помити всю голову.
Перед застосуванням шампуню,я завжди ,обов'язково розчісую волосся ,щоб при митті воно менше плуталось. Наношу шампунь на корені ,роблю пару хвилин масаж силіконовою щіточкою і потім змиваю.
Зазвичай мию голову один раз ,але цього разу 2 рази ,так як після першого миття залишилось відчуття,що шкіра голови не вимита до кінця.
Під час першого миття волосся стає трохи грубішим ,плутається, але не критично, що вже непогано,але коли миєш другий раз,то волосся стає ще більш грубішим і вже без кондиціонера або маски не обійтись.
Я нанесла кондиціонер до середини волосся ,щоб розплутати кінчики ,але все одно прийшлось розплутувати вже при розчісуванні за допомогою олійки.
Там де використовувала кондиціонер,волосся більш приємне на дотик,його швидше розплутати, але все одно не таке гладеньке як я люблю.
Біля коренів ,де шампунь без кондиціонер, волосся стирчить у різні боки і на дотик воно сухіше.
На своєму волоссі зволожуючих властивостей від шампуню я не помітила,після сушінням феном волосся починає пушитися 🫠
Обовʼязково треба наносити допоміжні ,не змиваючі засоби зі зволожуючим ефектом щоб волосся було більш слухняним і гладеньким. Інакше так воно виглядає не дуже охайно ,таке враження наче я лягла спати з мокрою головою,а не сушила волосся феном🥲
До: Шампунь Bjorn Axеn Repair Shampoo + Curly Shyll Moisture Calming Treatment
Після: Piel Cosmetics Hair Care Macadami Restore Shampoo +Curly Shyll Moisture Calming Treatment.
Кондиціонер я використовувала однаковий але як бачите,різниця дуже помітна,шампунь дуже впливає на стан мого волосся
Також із мінусів шкіра голови стає жирною вже в середині наступного дня, а взагалі я мию голову раз в 3дні , два повноцінних дня я можу ходити з чистою головою і тільки потім вона починає жирніти.
Чоловік теж мив ним голову ,у нього як раз проблема це лупа і свербіж і буквально після третього миття у нього пройшла лупа. Волосся в нього пряме ,густе ,не пушиться і цей шампунь йому підходить ідеально .Чому чоловікам так завжди везе з волоссям ?!😂
Волосся після шампуню гладеньке ,тільки сиве волосся неслухняне.
Загальне враження від використання Piel Cosmetics Hair Care Macadami Restore Shampoo
Після використання шампуню волосся стало більш об'ємним у коренів ✅але пушиться по всій довжині.❌
Без використання маски/бальзаму погано розплутується ,швидко жирніє шкіра голови.❌
Також,не можу його радити власницям сухого та одночасно тонкого волосся.❌
Відверто кажучі,якогось позитивного ефекту за 3 тижні використання на своєму волоссі я не побачила.
Тому роблю висновок,що це просто не мій засіб.
Але якщо ви шукаєте засіб від лупи,то цей шампунь допоможе вам відновити баланс шкіри голови та підійде для щоденного використання. При цьому він має заспокійливу дію, знімає подразнення шкіри голови та усуває свербіж.✅
Тож для мене цей шампунь 5/10
Від чоловіка: 9/10
Коментарі (0)