3 пусті баночки ❤️
Одразу спойлер: вся трійка - чудові продукти! Зараз розкажу чому 😉
Почнемо з продукту українського бренду, а саме Гель для вмивання проблемної шкіри обличчя від Terra Mater. Що обіцяють нам в описі: ефективне очищення без обезводнення, заспокоює почервоніння та запалення, вирівнює тон, тонізує, матує, зволожує.
І можу сказати, що це один з найкращих гелів для вмивання, якими я користувалась! М'яке ретельне очищення, абсолютно не сушить шкіру, використовувала в парі з гідрофільною олією цього ж бренду, щиро рекомендую! Вже писала відгук про олійку тут: https://club.makeup.com.ua/post/2793/
Далі два продукта від польського бренду Yope. Ну давайте будем чесними, хто зможе пройти повз цих милих баночок 🦝💖
Гель для душу "Липовий цвіт"
Чомусь перший раз коли я спробувала їх Гель для душу з ароматом "Кокос і морська сіль", мені зовсім не зайшло: я не зрозуміла аромат, гель не пінився так як мені треба, я просто була розчарована покупкою. Але я вирішила дати ще один шанс, і відкрила для себе дуже класні продукти!
Гель дійсно пахне липкою, ненав'язливий легкий аромат, для мене це спогади дитинства, коли подружка сказала що листя липи можна їсти і я звісно пішла її жувати))) Гель дуже добре піниться, вистачає на довго. Єдиний мінус - дозатор дає мало продукту, приходилось натискати по 5 разів щоб вистачило, але це вже дрібниці.
Шампунь для жирного волосся "Спокій оливкового гаю"
Я в захваті від цього шампуню! Настільки, що використала 3 штуки підряд!
Дано: жирна шкіра голови, мию кожен день, без виключень, ні один шампунь не допоміг і не допоможе)) Маю довге пряме натуральне волосся нижче пояса, тому мої критерії хорошого шампуня: м'яке хороше очищення, не має пересушувати довжину і обтяжувати волосся.
Для натурального шампуня він класно піниться, вимивав навіть масло з волосся. М’яко очищає, не пересушує, має приємний легкий аромат, волосся м’яке і блискуче, лупи не було. Звісно, він не дуже економний, як і всі натуральні шампуні, його треба більше. Тим не менш, шампунь точно вартий уваги ❤️
Коментарі (0)