ОБИРАЄМО ЧЕРВОНУ ПОМАДУ ПРАВИЛЬНО! Ч.2.
Привіт! Як я говорю учням і клієнтам: «Чрвона помада - це як шикарна нижня білизна. Тільки білизну ніхто не бачить, а от впевненості в собі воно додає миттєво! Ти дивишся на себе у дзеркало, а там королева 💄👑. І я не перебільшую!
Тому червона помада ТОБІ ПОТРІБНА!!! 🔥🔥🔥
Сьогодні поговоримо про те, якою повинна бути текстура, фініш і бренд. Чи варто купувати виключно люкс? Чи бюджетні бренди теж варті уваги??? Читайте далі ⤵️
1). ТЕКСТУРА ПОМАДИ 💄
Дуже важливий момент у виборі помади!
Ніколи не беріть червону помаду 💄 зі зволожуючим або сяючим ефектом! Так. Губам комфортно, АЛЕ 🙈. Ця помада постійно буде розмахуватись по обличчю. А якщо у вас розпущене волосся і вітер 🙈🙈🙈.
А якщо ви вип'єте кави? Або будете багато говорити? Або когось обнімете? І головне! Потім це все дуже важко виправити у кремовій текстурі.
ТОМУ НЕ БЕРІТЬ ЯСКРАВІ ПОМАДИ У КРЕМОВІЙ ТЕКСТУРІ. Ці помади ідеальні для нюдових і світлих відтінків на кожен день. Коли ви по двадцять раз на день можете підфарбовувати без шкоди макіяжу 👌😁
2). ОБИРАЙТЕ МАТОВІ СТІЙКІ ПОМАДИ💄
МАТОВИЙ - ідеальний фініш для яскравої помади. Чому?
💋 ЧІТКІСТЬ ФОРМИ - перше і головне! Тільки пігментована матова помада створює ідеальне щільне покриття і графічним контуром. А чим чіткіший контур, тим стильніше і охайніше виглядає макіяж губ.
Бо кордон між "стильно" і "вульгарно" дуже тендітна. Один невірний крок і всееее 🙈.
💋 СТІЙКІСТЬ - тут і не треба пояснювати. Стійка матова помада дає не тільки гарну форму, але й ідеальну стійкість на довгий час. Ви можете пити, їсти, розмовляти, навіть обережно цілуватися і все буде на місці 😁.
Ви скажете: "Матова помада сушить". А я відповім: "Звісно вона трохи відчувається на губах. Але! Якісно підібрана матова помада 💄 не сушить. Вона комфортна на губах".
3). ЧИ ПОВИННА ПОМАДА БУТИ ЛЮКСОВА? 💄
Ні. Це абсолютно не є важливим у історії про помади. Бо я зустрічала десятки люксових помад, які сушать губи, погано лягають і неякісно носяться.
А в матовій помаді найголовніше - комфорт на губах 💋. Чому?
БО ЧЕРВОНА МАТОВА ПОМАДА - це як туфлі на каблуках:
👠 Їх потрібно вміти носити;
👠 Це незручно на 100%, але ефект шикарний;
👠 Самовідчуття. Одразу вирівнюється осанка, у очах сяє впевненість в собі. І ти відчуваєш, що ТИ МОЖЕШ ВСЕЕЕ!
Так. Червона помада не вирішить ваших проблем. Але точно дасть впевненість, що ТИ З НИМИ ВПОРАЄШСЯ! 💪👠
Дівчатка, пам'ятайте! Ви - нереальні з помадою або без неї! Любіть себе! Цінуйте! І дайте червоній помаді змінити своє життя 🥰🥰🥰
А ви згодні? Чи використовуєте червону помаду у макіяжі? Чи ні!? Пишіть у коментарях свій варіант ⤵️
Коментарі (0)