Гель,який підійде комбінованій та чутливій шкірі знайдено
Piel Cosmetics Pure Salvation Purifying Gel Ceanser
Я маю комбі та чутливу шкіру і не усі засоби з маркуванням "для чутливої" ,"для всіх типів" і т.д. мені підходять. Гель для вмивання Piel - це про якісне,лагідне очищення,але не до скрипу. У складі Ви не знайдете SLS, SLES та комедогенних компонентів.
Загальні характеристики
Туба з м'якого пластику є прозорою,тому можна відслідковувати об'єм.
Сам гель також прозорий.
Має гелеву консистенцію, не густий.
При першому використанні я вичавила випадково забагато, бо чомусь очікувала густішу консистенцію.
Об'єм 150 мл. Для одного використання достатньо дві горошини засобу,тому витрата невелика.
Кришка фліп-топ,особисто мене спонукає бути більш обачною(через консистенцію).
З обох сторін наклеєні наліпки, вони цупкі та не промокають.
Аромат - мені нагадав аромат в медичних установах. Він не насичений,на шкірі не залишається.
Активні компоненти у складі
🪨Наносрібло ефективно бореться з бактеріями, грибками і вірусами. Також має заспокійливі властивості, які зменшують почервоніння та подразнення, що особливо корисно для чутливої шкіри.
💧Саліцилова кислота є потужним засобом для догляду за шкірою, особливо для боротьби з акне, чорними цятками та надмірною жирністю
🌊Гіалуронова кислота - потужний зволожувальний компонент, який притягує і утримує вологу в шкірі, допомагаючи їй залишатися пружною та еластичною.
🥕Вітамінний комплекс(Е,А,В3,В5) забезпечує живлення та захист, корегує постакне, розгладжує поверхню шкіри, зволожує.
💦Пантенол - відновлює захисний бар'єр шкіри, допомагає загоювати дрібні пошкодження, знижує сухість і робить шкіру м'якою та гладкою.
🩸Цинк - регулює вироблення себуму, зменшує жирний блиск і очищує пори.
🧴Acnacidol - усуває жирний блиск, зменшує активність сальних залоз стримує ріст бактерій P.acnes.
🫧Алантоїн - м'яко відлущує відмерлі клітини, сприяючи оновленню шкіри, робить її м'якою і гладкою.
🪴Екстракт гінкго-білоба має антиоксидантну дію, сприяє покращенню кровообігу.
🌳Олія чайного дерева має антисептичні властивості, усуває жирний блиск, попереджає зневоднення.
Враження
Гель майже не піниться,але якщо додати більше води і розтерти у долонях з'являються об'ємні бульбашки.
Він легко розподіляється і змивається. Етап змивання мене дуже порадував. Адже мені важливо,щоб це було легко і швидко, тому що однією рукою я вмиваюся,а іншою зливаю воду з пляшки(бо вода з крану не придатна для вмивання).
Як вже казала, це очищення не до скрипу. Після вмивання немає неприємних відчуттів. Шкіра одразу стає матовою,але у моєму випадку ненадовго.
Я дійсно помітила ефект на висипаннях від перепаду клімату. Повернувшись після подорожі я побачила десяток нових запалень на обличчі. Продовжила користуватися новинкоюна поличці - цим гелем від Piel і через декілька днів запалення майже зникли.
Висновок
Гель для вмивання м'яко очищує обличчя, не порушуючи природний баланс і не викликаючи подразнення.
Екстракт Алоє,пантенол, гіалуронова кислота допомагають знімати запалення, почервоніння і підтримують захисний бар'єр шкіри. Інші активні компоненти націлені на вирішення недосконалостей проблемної шкіри. Засіб має легку гелеву текстуру, яка не залишає липкості, добре змивається і залишає відчуття свіжості та комфорту.
Гель ідеально підходить для щоденного використання. Він дбайливо видаляє забруднення, макіяж і надлишок себуму, залишаючи шкіру чистою та зволоженою.
Коментарі (0)