Yustal

Саліцилова мазь 2% в ламінатній тубі

Чи то в результаті тестувань нових засобів, чи то з інших причин, але минулого тижня на моєму підборідді з'явився здоровенний прищ, я такого ще не бачила, і звернулась до Вікторії, косметолога та співвласниці бренду Jole, вона сказала, що прищ підшкірний, я мастила його чим мала, але пройшов вже тиждень, а гість не планує покидати насижене місце, в той час, як моя гостинність вичерпана.

Вікторія порадила маску анти-акне Jole, і я вірю, що вона хороша, але, для одного зальотного гостя мені шкода її купувати, також вона порадила використовувати засоби з антибактеріальним ефектом:

15-20% азелаїнової кислоти

2% саліцилової кислоти

Олія чайного дерева (точково)

Я ж зупинила свій вибір на саліциловій кислоті у вигляді мазі, тому що, знову ж таки, сильно витрачатись на цей прищ не маю жодного бажання.

Саліцилова мазь від українського виробника Віола має дуже простий склад, це саліцилова кислота, розчинена у м'якому парафіні. Вона випускається в різних концентраціях 2%, 5% та 10%. Носик був захищений фольгою від відкриття. Мазь густа, білого кольору, на шкірі виглядає як прозорий жир. Мазь легко вичавлюється з ламінатного, м'якого тубуса, я наношу її ватною паличкою після основного догляду за шкірою. Відчутний прогрес є, а за скільки саме вона прибере підшкірний прищ залежить не тільки від мазі, але й від мого імунітету.

Свою мазь я купила за 52 гривні, так вона і коштує: від 52 до 75 гривень. Термін придатності три роки.