Стимулюючий тонік із вітаміном C
Hillary
Продовжую знайомити вас з моєю лінійкою доглядових засобів від HILLARY, і сьогодні про стимулюючий тонік з вітаміном С ⬇️
Тонік продовжує загальний дизайн засобів лінійки — білий флакончик із зображенням букви 'С' на фронтальній стороні. Вся основна інформація присутня на звороті.
Об'єм засобу складає 200 мл, тобто більше за гель, це дуже добре, особисто у мене тонік завжди закінчується у першу чергу 😉
Термін придатності по відкриттю 6 місяців.
Дозатор у формі спрея-розпилювача, він працює справно та не плюється. Також є додаткова пластикова кришечка.
Тонік абсолютно прозорий, має приємний і не активний цитрусовий аромат.
І такі активні/корисні складові:
🍋 Propanediol (пропандіол) – зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та зволоженою.
🍋 Glycerin (гліцерин) – зволожувач, який утримує вологу, покращує еластичність шкіри.
🍋 Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт листя зеленого чаю) – антиоксидант, що бореться з вільними радикалами, зменшує запалення, захищає шкіру від старіння та заспокоює.
🍋 Ascorbyl Glucoside (аскорбіл глюкозид) – стабільна форма вітаміну C, яка освітлює шкіру, вирівнює тон та стимулює вироблення колагену, що зменшує зморшки.
🍋 Citric Acid (лимонна кислота) – AHA-кислота, яка відлущує відмерлі клітини та освітлює шкіру.
🍋 Sodium Citrate (натрію цитрат) – буферний агент, який підтримує рівень pH та стабілізує дію кислот.
🍋 Ethylhexylglycerin (етилгексилгліцерин) – кондиціонуючий компонент із антибактеріальними властивостями, зменшує подразнення.
Враження від використання
Тонік просто неймовірно приємний у використанні: вже з перших секунд торкання ватного диска я відчуваю заспокоєння шкіри та її зволоження. Так, наносити тонік потрібно на ватний диск, адже зону очей я обхожу стороною за рекомендацією виробника. Важливо не забувати про зону шиї та декольте☝️
При нанесенні тонік абсолютно не залишає липкості чи жирності, у мене на нього шкіра не видає жодної неприємної реакції чи подразнення. Після використання залишається лише приємна свіжість та відчуття комфорту.
Використовую все в комплексі, тому оцінити результат тоніка соло важкувато, але він точно гарно усуває залишки очищувальних засобів та забруднень і гарно освіжає. Щиро раджу 😉
Коментарі (0)