Дерматологічна сир оватка La Roche -Posay Hyalu B5
Тест-драйв мініатюри з набору. Висновки та для якої шкіри підійде ✨
Всім привіт ❤️
Після тестування набору Mela B3 від La Roche Posay та чудових помітних результатів я продовжила знайомство з брендом та придбала собі набір сироваток для антивікового догляду в мініатюрах.
Про набір я робила окремий огляд, можна подивитися тут :
https://club.makeup.com.ua/post/52800/
Місяць я їх тестувала і сьогодні хочу поділитися враженнями щодо однієї з найпопулярніших дерматологічних сироваток для корекції зморщок та відновлення пружності чутливої шкіри La Roche Posay - Hyalu B5. Не дивлячись на популярність цієї сироватки, відгуки про неї абсолютно протилежні - хтось у захваті від її дії, хтось стикається з побічними реакціями та бажає більше не повертатися до неї.
Я розповім про свій досвід використання.
Упакування
В мене мініатюра дерматологічної сироватки , її об'єм 10 мл. Забігаючи наперед скажу що такого об'єму вистачило на місяць щоденного використання і навіть трохи лишилося.
Сироватка знаходиться в пластиковому флаконі красивого блакитного кольору. Дозатор - скляна піпетка з силіконовим наконечником. Піпетка має достатньо великий отвір щоб легко набирати та видавлювати продукт.
Попередньо флакон був вкладений в картонну коробочку, на якій зазначена вся необхідна інформація, строки придатності та виробничі потужності. Дуже зручно що строки придатності надруковані на дні коробки , а не вказані у вигляді батч коду який треба розшифровувати.
В цілому дизайн лаконічний , виглядає по-аптечному.
Органолептичні показники
Сироватка майже прозора без барвників.
Консистенція аква-гелю , в'язка, крапля тягнеться та повільно розтікається по шкірі. Через в'язкість здається що сироватка нібито масляна,хоча це не так.
Аромат: доволі інтенсивний , квітковий, довго відчувається на шкірі. Не всі люблять такі яскраві віддушки, але особисто мені подобається.
Склад
AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, GLYCERYL ISOSTEARATE, MADECASSOSIDE, SODIUM HYALURONATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM /FRAGRANCE.
В складі сироватки є гліцерин, спирт та силікони. Тому треба бути обережними власницям проблемної шкіри, адже силікони можуть провокувати виникнення комедонів.
Активні інгредієнти:
- Два види гіалуронової кислоти ( високомолекулярна та низькомолекулярна)
- Вітамін B5
- Мадекассосид
Аналіз складу
Аналіз складу доволі непоганий. Не органіка, але нам того не обіцяли.
Моя шкіра
Я власниця сухої чутливої шкіри. Є невеличкі мімічні зморшки, хоча з пружністю все OK. В осінньо-зимовий період виникають лущення та стягнутість , тому живлення та зволоження мої найкращі друзі)
Використання
Я використовувала сироватку - концентрат один раз в день вранці. Ввечері в мене був догляд з вітаміном C а також поступове введення ретинолу.
Виробник пропонує наносити 2-3 краплі на очищену шкіру обличчя та декольте. Але, інколи такої кількості може виявитися забагато. Коли я розпочинала користування сироваткою Hyalu B5 то спочатку здавалося що після її нанесення шкіра нібито перенавантажена. А також в перший раз виникло почервоніння. Тоді я зменшила кількість сироватки до 1 краплі , наносила її на вологу, орошену термальною водою шкіру і таким чином засіб легше розподілявся і цієї горошинки було достатньо. Через тиждень я вже дозволила собі збільшити кількість сироватки, особливо якщо відчувала що моя шкіра обличчя як сухарик.
Так як текстура сироватки гелева, вона відмінно розподіляється , поглинається за декілька хвилин, залишаючи невагоме покриття. Засіб не поглинається в нуль, він створює нібито захисну плівочку, але вона абсолютно ніяк не впливає стан шкіри, окрім того що робить її дуже м'якою, еластичною та наповненою. Липкість відчувається перші хвилини, також помітний блиск. Якщо нанести поверх сироватки крем , то він нівелює блиск.
Сироватка не конфліктує з кремами та не скочується під ними, але треба дати сироватці поглинутись і тільки потім наносити зверху додатковий засіб.Ефект від сироватки помітний одразу, не треба чекати накопичення. Обличчя стає свіжішим , шкіра щільнішою на вигляд і гладенькою на дотик . І головне , з сироваткою шкіра абсолютно не сохне, навіть коли на вулиці несприятлива погода та вітри.
Завдяки гелевій консистенції використання засобу економічне.
Висновки
Сироватка для обличчя La Roche - Posay Hyalu B5 відмінно зволожує шкіру та зручна у використанні. Вона має приємну консистенцію та люксовий аромат. Ефект від сироватки помітний одразу, вона покращує загальний стан та вигляд обличчя.
Я вважаю що найбільше вона підійде саме для сухої зневодненої шкіри як моя.
Деякі мої знайомі дівчата з комбінованою та проблемною шкірою, які також користувалися серумом , скаржились на те що сироватка забиває пори та провокує комедони. Але... Це все дуже дуже індивідуально.
В моєму випадку це вже друга сироватка La Roche Posay від якої я у захваті. І я хочу мати її в повнорозмірному форматі.
Бажаю вам краси!
Дякую за увагу 🫶
P.S в телефоні фото гарної якості, але при завантаженні просто біда 😔
Коментарі (0)