Фісташка

Чотири альгінатні масочки

Сьогодні я покажу вам ще 4 альгінатні маски для обличчя. Про інші масочки можете почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/39794/

Маска має зеленуватий відтінок і дрібний помол. Я замішувала її за інструкцією, і консистенція вийшла така, як треба. Майже не було грудочок, тому вона легко наносилася. Аромат приємний і ненав’язливий. Після використання маски обличчя, як завжди, м’яке та приємне на дотик. Трохи зменшилися невеликі почервоніння. Тому з упевненістю можу сказати, що маска має заспокійливий ефект.

Ця маска зараз одна з моїх улюблених. Після неї шкіра наживлення трошки світліша і дуже приємна на дотик. Маска дуже легко замішувалася, і в неї була гарна консистенція. Вона має приємний аромат: не дуже насичений, трошки квітковий і солодкуватий. Але плюсом є те, що він ненав’язливий. Я намагалася використовувати її в дні, коли не маю активів в інших доглядових засобах.

При нанесенні відчувався легкий холодок від маски. Не знаю, чи то в мене були протяги, чи то в складі маски є якісь охолоджуючі речовини. Ця маска надала мені найбільше зволоження з усіх, що в мене були до цього. Тобто я можу віднести її саме до рангу зволожуючих масок. Не освітила шкіру, не зматувала, а конкретно сильно зволожила. Як на мене, це дуже гарний варіант, і вона теж іде до мого топу масок.

Ця маска не дає такого освітлення, як попередня, але при цьому гарно підтягує шкіру. Якщо використовувати її на постійній основі, то результат буде видно вже через кілька тижнів. У мене велика упаковка, і я користувалася нею місяць з періодом у 5-7 днів.

Невелика порада від мене. Я часто бачу у відгуках на альгінатні маски, що їх дуже важко знімати в місцях, де вона була нанесена тонким шаром. Щоб не віддирати цей тонкий присохлий шар і не травмувати шкіру, візьміть звичайний рушничок або багаторазовий тканинний спонжик, добре змочіть його водою та обережно прикладайте на місця, де маска присохла. Вона під дією води розм'якне, і тим же спонжиком її можна буде дуже легко зняти. Там, де маска лягає товстим шаром, таких проблем немає: все знімається легко і без проблем.