Чотири альгінатні масочки
Ще один пост про альгінатні масочки від бренду Joko Blend. Побачила ті що не пробувала і не втрималась.
Сьогодні я покажу вам ще 4 альгінатні маски для обличчя. Про інші масочки можете почитати тут:
Детокс з морських водорос лей
Маска має зеленуватий відтінок і дрібний помол. Я замішувала її за інструкцією, і консистенція вийшла така, як треба. Майже не було грудочок, тому вона легко наносилася. Аромат приємний і ненав’язливий. Після використання маски обличчя, як завжди, м’яке та приємне на дотик. Трохи зменшилися невеликі почервоніння. Тому з упевненістю можу сказати, що маска має заспокійливий ефект.
З вітаміном С
Ця маска зараз одна з моїх улюблених. Після неї шкіра наживлення трошки світліша і дуже приємна на дотик. Маска дуже легко замішувалася, і в неї була гарна консистенція. Вона має приємний аромат: не дуже насичений, трошки квіткови й і солодкуватий. Але плюсом є те, що він ненав’язливий. Я намагалася використовувати її в дні, коли не маю активів в інших доглядових засобах.
З Екстрактом чорної ікри
При нанесенні відчувався легкий холодок від маски. Не знаю, чи то в мене були протяги, чи то в складі маски є якісь охолоджуючі речовини. Ця маска надала мені найбільше зволоження з усіх, що в мене були до цього. Тобто я можу віднести її саме до рангу зволожуючих масок. Не освітила шкіру, не зматувала, а конкретно сильно зволожила. Як на мене, це дуже гарний варіант, і вона теж іде до мого топу масок.
З золотом
Ця маска не дає такого освітлення, як попередня, але при цьому гарно підтягує шкіру. Якщо використовувати її на постійній основі, то результат буде видно вже чере з кілька тижнів. У мене велика упаковка, і я користувалася нею місяць з періодом у 5-7 днів.
Бонус
Невелика порада від мене. Я часто бачу у відгуках на альгінатні маски, що їх дуже важко знімати в місцях, де вона була нанесена тонким шаром. Щоб не віддирати цей тонкий присохлий шар і не травмувати шкіру, візьміть звичайний рушничок або багаторазовий тканинний спонжик, добре змочіть його водою та обережно прикладайте на місця, де маска присохла. Вона під дією води розм'якне, і тим же спонжиком її можна буде дуже легко зняти. Там, де маска лягає товстим шаром, таких проблем немає: все знімається легко і без проблем.
Коментарі (0)