О'L

Maybelline or Catrice

Maybelline or Catrice

Почну, мабуть, з того, що моїм улюбленцем є Catrice Volumizing Lipbooster https://club.makeup.com.ua/post/1795/

Це досить непоганий блиск на свої кошти. Та на жаль, цей Lipbooster останнім часом щось важко стало мені знайти, особливо прозорі віддтінкі (

Maybelline or Catrice

Звичайно, відтінок мене цікавив виключно прозорий та без кольору ) Проте, моя дитина вирішила, що мені треба додати трішки яскравості, та презентувала мені блиск у кольорі Silk (004).

Загалом усі його відтінки досить не погані, проте палітра на сайті та на стендах суттєво відрізняється від справжнього кольору. Наприклад, мій відтінок на палітрі здається більш рожевим, хоча насправді він, мабуть, більш кораловий.

Сам блиск досить комфортний - колір лягає рівномірно, тримається довго, зволожує - губи з ним не виглядають сухими. Має аромат якоїсь цукерки (взагалі, мені здається, що я вже мала якійсь продукт від Maybelline з подібним запахом, та от не пам'ятаю, що саме це було ).

Окремо хочу віділити пакування. Catrice мав, на мій погяд, дуже хліпенький та незручний аплікатор та взагалі досить непрезентабельний вигляд з надписами, що швидко зтираються з пакування. Lifter Gloss тут дійсно виграє - аплікатор великий та досить зручний, вигляд засіб має досить пристойний.

Обов'язково придбаю ще такий, але все ж таки в улюбленому прозорому відтінку ).