Бальзам для губ | Christmas Cookie
Tink
Новиночка бренду Tink — бальзам для губ з ароматом різдвяного печива 🍪
Дуже приємний та комфортний, відмінно зволожує губи та створює справжній святковий настрій.
Детальніше далі ⬇️
Бальзам знаходиться у картонній подарунковій коробочці, котра з одного боку повторює силует пряничного чоловічка (хоча з наявного бантика я впевнена, що це прянична дівчинка). Насправді милота цього пакування просто зашкалює 😍
Об'єм бальзаму складає 15 гр, кришечка відкручувальна, носик скошений — зручний та простий у використанні, як власне всі бальзами бренду Tink.
Консистенція м'яка та трохи масляниста. Бальзам має приємний ненав'язливий аромат ванільного печива з карамеллю — надзвичайно приємний. Для мене це аромат дитинства та очікування якогось дива. І на смак (Яночка, привіт 😉) — солоденький.
У складі з корисного для губ є:
🍪 Масло виноградних кісточок, яке багате антиоксидантами, допомагає зволожувати та захищати шкіру губ від шкідливих факторів зовнішнього середовища.
🍪 Масло жожоба, яке чудово пом’якшує шкіру губ, утримує вологу та сприяє регенерації.
🍪 Вітамін E, потужний антиоксидант, який зволожує шкіру, захищає від пошкоджень і сприяє загоєнню тріщин.
🍪 Бджолиний віск, що створює захисний бар’єр, допомагаючи утримувати вологу та захищати губи від зовнішніх впливів.
Бальзам легко розподіляється по губах. Липкості немає, губи стають більш блискучими та соковитими. Бальзам не додає жодного відтінку губам, він виглядає абсолютно прозорим.
Комфортно відчувається на губах та чудово справляється із сухістю. Як на мене, це ідеальний варіант зимового догляду ❤️
Коментарі (0)