Порятунок для жирного типу шкіри голови ♡ Joko Blend
Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub
Останнім часом я почала активно робити самомасаж шкіри голови та використовувати скраби та пілінги. Завдяки цьому зменшилась лупа та почався активний ріст волосся. Про одного зі своїх помічників розповім сьогодні 👇
У мене жирний тип шкіри голови і більшу частину життя я просто очищувала волосся шампунем, через це мала постійну лупу. І лише декілька років тому я почала використовувати ексфоліанти, але не регулярно. Наразі 1-2 рази на тиждень я додаю до рутини додаткові засоби очищення.
Цей рисовий пілінг Joko Blend з'явився відносно нещодавно і вже полюбився дівчатам тут. Мені теж було цікаво спробувати.
Виробник рекомендує застосовувати 1-2 рази на тиждень і наносити саме на вологу шкіру. Декілька місяців я так і робила. Але нещодавно спробувала на суху шкіру і ефект був сильніший адже по вологому волоссю засіб починає пінитися і розчинятися.
По відчуттям це не схоже на інші скраби,які я використовувала. Ексфоліація відбувається м'яко але ефективно.
Одразу з'являється відчуття легкості і свіжості, лупи стає менше.
Завдяки дозатору з носиком розподілення пілінгу відбувається легко і зручно. Для додаткового ефекту масажу можна використовувати щітку-масажер.
Шампунь я завжди використовую після змивання пілінгу.
Загальні характеристики
Засіб запаковано у картонну коробку, на якій продубльована необхідна інформація.
Тюбик із м'якого пластику має такий самий дизайн,як на коробці.
Дозатор - носик з дуже оригінальним механізмом відкривання.
Скажу чесно,я не одразу зрозуміла як він працює і подумала,що несправний.
Отже, потрібно лише прокрутити праворуч носик,як з'являється отвір, через який надходить пілінг. Для закриття - крутимо ліворуч.
Об'єм 125 мл.
Текстура - кремова основа з мілкими часточками (рисовою пудрою).
Аромат приємний зі свіжими м'ятними нотами.
Активні компоненти
Протеїни пшениці,шовку,кератин та натуральні олії зменшують запалення та подразнення, зволожують та відновлюють волосся.
Рицинова олія сприяє укріпленню коренів волосся, має протизапальну дію.
Екстракт м'яти покращує мікроциркуляцію, стимулює ріст волосся ,а також забезпечує тонізуючий ефект.
Резюме
💆♀️Рисова пудра м'яко видаляє забруднення зі шкіри
💇♀️Стимулює ріст волосся
🧴Зручний дозатор полегшує нанесення
☘️Має протизапальні властивості
🎯Запобігає появі лупи або позбавляє від неї
✨️Дарує відчуття свіжості та чистоти
Регулярний пілінг шкіри голови допомагає підтримувати здоров'я волосся і шкіри, роблячи догляд більш ефективним.
Після використання, першого для мене,рисового пілінгу у мене склалося тільки позитивне враження 🩵
Коментарі (0)