Антиоксидантна бомба
Mixtura ☆Daily Toner ☆Miami ☆Antioxidant
Тонер майже завжди входить у мою рутину догляду за обличчям. Саме з вітаміном С обирала вперше. Так як від Mixtura вже мала засоби для тіла,було цікаво також спробувати щось для обличчя. Сьогодні розкажу і покажу враження та результат після використання.
Тонер з вітаміном C має безліч переваг для шкіри, серед яких:
- Освітлення та вирівнювання тону шкіри. Вітамін C допомагає зменшити пігментацію та освітлити темні плями, роблячи тон обличчя більш рівномірним.
- Антиоксидантний захист. Вітамін C є потужним антиоксидантом, що захищає шкіру від впливу вільних радикалів і зменшує негативний вплив навколишнього середовища (забруднень, УФ-променів).
- Стимулювання вироблення колагену. Вітамін C сприяє синтезу колагену, що допомагає зберігати шкіру пружною, гладкою та еластичною.
- Зменшення запалень і заспокоєння шкіри. Вітамін C має протизапальні властивості, що допомагають зменшити почервоніння та подразнення.
- Зволоження шкіри. Тонери з вітаміном C часто містять додаткові зволожувальні компоненти, що допомагають зберегти вологу та підтримують водний баланс шкіри.
- Захист від старіння. Регулярне використання тонеру з вітаміном C може зменшити видимі ознаки старіння, такі як зморшки та в'ялість шкіри.
Про головне
Тонер легко ковзає по шкірі і швидко всотується.Якщо наносити більше ніж потрібно - можна помітити як він вспінюється.
Одразу після нанесення відчувається як шкіра додатково зволожена.
Я чомусь спочатку боялася,що буде печіння або дискомфорт(бо там же вітамін С 👻) Але мої страхи,на щастя не виправлися.
Засіб знаходиться у скляній тарі. Виглядає дуже гарно, але я постійно боялася його впустити на підлогу.
Скло темно-коричневе,а на ньому наліпка з білим шрифтом. Виглядає естетично за рахунок контрасту.
Добре,що є дозатор,але він видає рідину різко і вона може розплескатися усюди. Я вже не вперше користуюся таким дозатором і рідкою консистенцією, тому знаю,що потрібно натискати повільно.
Я вже багато років не використовую ватяні диски для нанесення тонера,а роблю усе руками.
З таким правилом 100 мл.
засобу мені вистачає на довго.
Тонер має приємний,достатньо насичений аромат. Я відчуваю сушені трави, квіти. Запах відчувається деякий час на обличчі,але мене це не турбує.
Активні компоненти
У складі є пантенол, стабільна форма вітаміну С, гіалуронова кислота, АНА кислоти та пребіотики.
Також лімінарія виступає антиоксидантом. Містить багато полісахаридів, які утримують вологу, що допомагає підтримувати водний баланс шкіри та запобігає її сухості.
Резюме
🍊Тонер збагачений вітаміном С та антиоксидантами
💧Мінімальний розхід при використанні без ватяних дисків
🌞Освітлює шкіру та постакне
🚀Стимулює синтез колагену та підвищує пружність шкіри
🙌Комфортний у використанні
Осінь - час діставати свої активи 🍂 Я почала із тонера Mixtura.
Після регулярного використання я помічаю як шкіра стає більш пружною, ніби сяє зсередини. На тонер добре наноситься крем та інший догляд.
Проте потрібно пам'ятати,що помітний результат буде тільки післ я декількох тижнів регулярного використання.
Коментарі (0)