Kristina S

Антиоксидантна бомба

Антиоксидантна бомба
Антиоксидантна бомба

Тонер майже завжди входить у мою рутину догляду за обличчям. Саме з вітаміном С обирала вперше. Так як від Mixtura вже мала засоби для тіла,було цікаво також спробувати щось для обличчя. Сьогодні розкажу і покажу враження та результат після використання.

Антиоксидантна бомба
  • Освітлення та вирівнювання тону шкіри. Вітамін C допомагає зменшити пігментацію та освітлити темні плями, роблячи тон обличчя більш рівномірним.
  • Антиоксидантний захист. Вітамін C є потужним антиоксидантом, що захищає шкіру від впливу вільних радикалів і зменшує негативний вплив навколишнього середовища (забруднень, УФ-променів).
  • Стимулювання вироблення колагену. Вітамін C сприяє синтезу колагену, що допомагає зберігати шкіру пружною, гладкою та еластичною.
  • Зменшення запалень і заспокоєння шкіри. Вітамін C має протизапальні властивості, що допомагають зменшити почервоніння та подразнення.
  • Зволоження шкіри. Тонери з вітаміном C часто містять додаткові зволожувальні компоненти, що допомагають зберегти вологу та підтримують водний баланс шкіри.
  • Захист від старіння. Регулярне використання тонеру з вітаміном C може зменшити видимі ознаки старіння, такі як зморшки та в'ялість шкіри.

Тонер легко ковзає по шкірі і швидко всотується.Якщо наносити більше ніж потрібно - можна помітити як він вспінюється.
Одразу після нанесення відчувається як шкіра додатково зволожена.
Я чомусь спочатку боялася,що буде печіння або дискомфорт(бо там же вітамін С 👻) Але мої страхи,на щастя не виправлися.

Засіб знаходиться у скляній тарі. Виглядає дуже гарно, але я постійно боялася його впустити на підлогу.
Скло темно-коричневе,а на ньому наліпка з білим шрифтом. Виглядає естетично за рахунок контрасту.

Добре,що є дозатор,але він видає рідину різко і вона може розплескатися усюди. Я вже не вперше користуюся таким дозатором і рідкою консистенцією, тому знаю,що потрібно натискати повільно.

Я вже багато років не використовую ватяні диски для нанесення тонера,а роблю усе руками.
З таким правилом 100 мл.
засобу мені вистачає на довго.
Тонер має приємний,достатньо насичений аромат. Я відчуваю сушені трави, квіти. Запах відчувається деякий час на обличчі,але мене це не турбує.

У складі є пантенол, стабільна форма вітаміну С, гіалуронова кислота, АНА кислоти та пребіотики.
Також лімінарія виступає антиоксидантом. Містить багато полісахаридів, які утримують вологу, що допомагає підтримувати водний баланс шкіри та запобігає її сухості.

🍊Тонер збагачений вітаміном С та антиоксидантами
💧Мінімальний розхід при використанні без ватяних дисків
🌞Освітлює шкіру та постакне
🚀Стимулює синтез колагену та підвищує пружність шкіри
🙌Комфортний у використанні

Осінь - час діставати свої активи 🍂 Я почала із тонера Mixtura.
Після регулярного використання я помічаю як шкіра стає більш пружною, ніби сяє зсередини. На тонер добре наноситься крем та інший догляд.
Проте потрібно пам'ятати,що помітний результат буде тільки після декількох тижнів регулярного використання.