Ya Yana

Крем для обличчя на зиму

Крем для обличчя на зиму

Я знайшла цього малюка давно, ще в форматі пробничків. І згадала про нього дуже вчасно - з настанням холодів.

Для теплої пори він занадто щільний та важкий і одразу злізе в спеку. А зараз — це скарб!

Кераміди — це саме той основний компонент, завдяки якому працює продукт. Вони покроково вибудовують бар’єр, який утримує вологу в шкірі.

Гіалуронова кислота дублює та підсилює дію ліпідів. Але тут застережу, мій дерматолог, коли я лікувала дуже активну 4-ту стадію акне, сказав, що з такими активними запаленнями, я маю прибрати догляд з гіалуронкою.

Проте, цей крем рятує від сухості, стягнення, і при цьому не закорковує пори, а це - моя велика проблема.

Що дуже приємно, жирного блиску крем не лишає. Я звикла, що більш щільний крем — це історія вечірнього догляду, але цей легко подружився із макіяжем. Шкіра з ним сяє, але не блищить.

Аромат крем майже не відчувається. Він має трав’яні нотки.

Консистенція дуже густа, але від тепла шкірі вона трошки підтане, і наносити буде простіше.

Шкіра не лише зволожена після використання, а й більш пружна, гладенька.

А ще мені дуже подобається дизайн. Це матове скло таке приємне на дотик і гарно виглядає на моїй поличці.

Чому на фото дві баночки? Бо я вже порадила продукт подрузі і вона також у захваті. Це один з небагатьох кремів, який прибрав проблему сухості, не провокуючи висипання чи відчуття маски на обличчі.