Флюїд для волосся "Рідкий шовк"
LUM Liquid Silk Fluid
Флюїд для волосся "Рідкий шовк" або рідке дзеркало, або спасіння для сухих кінчиків, або улюблений засіб у догляді за волоссям, або альтернатива ножицям!
В цю скляночку я закохалась після першого разу, але був нюанс! Розповідаю!
Цей диво шовк, знаходиться в матовому, чорному флаконі, з міцного скла. Кришечка разом з піпеткою (доволі вдала, гарно набирає та тримає рідину). Об'єм 30 мл.
За текстурою - це дуже густа, гелево- силіконіста на дотик рідина, прозорого кольору. Дуже приємна консистенція, дійсно як рідкий шовк.
Аромат - квітково-пудровий ніжний парфум, який залишається на волоссі.
Переваги від виробника:
Інтенсивний комплекс з рідким шовком, олією жожоба, протеїнами пшениці, провітамінами В5 та екстрактом орхідеї.
Завдяки його експрес-дії навіть посічені кінчики та тьмяний колір набувають охайного, блискучого, еластичного вигляду вже після першого застосування.
Результат при регулярному використанні:
- Миттєве відновлення сухого та пошкодженого волосся.
- Активне зміцнення та глибоке зволоження структури волосся.
- Неймовірна гладкість та шовковистість, волосся стає максимально слухняним і легким в розчісуванні та укладанні.
Спосіб застосування флюїду :
Перед використанням флюїду вимила волосся шампунем, використала бальзам (посилання на засоби -https://club.makeup.com.ua/post/56742/ та зробила укладку за допомогою LUM Keratin Protective Spray (посилання https://club.makeup.com.ua/post/56746/ )
Невелику кількість засобу розтерла в долонях та нанесла на кінчики. Засіб не змивати.
Рекомендується використовувати після кожного миття. Наносити флюїд на сухе, чисте волосся.
Про нюанс!
Одразу після нанесення, я одразу подумала що, нанесла дуже багато засобу, і мені доведеться йти та мити волосся. Але флюїд вбирається в волосся протьогом 10 хвилин (так пише виробник), мені було потрібно 15-20 хвилин, він "тане" на волоссі.
Тож майте це на увазі, та читайте інструкцію, щоб не було розчарувань!
Після того як флюїд ввібрався, саме волосся стає наче шовк, гладеньке, м'яке та рівне.
Сухі кінчики набагато краще виглядают. Прибирається ця "ялинка".
Дуже глибоке зволоження, навіть після першого використання.
Волосся слухняне та легко піддається укладанню.
Дуже актуальний засіб, особливо в холодну пору року, та для дуже сухіх кінчиків. Щиро раджу спробувати це "диво"!
🖤
Коментарі (0)