Освітлююча сироватка з ретиналем Jole Retinal Brightening Serum
❤️
Чи можливо закохатись ще до зустрічі? Саме так я закохалась в освітлювальну сироватку Jole з ретиналем, вона була наче створена саме для мене, мала зручний флакон та неперевершений склад. Сироватка, котра може замінити собою три засоби: для відлущення, для освітлення гіперпігментації, для пружності. Вона містить 0,05% ретиналю та 3% транексамової кислоти, моя шкіра любить транексамову кислоту — вона надає їй рівний тон та знімає запалення в капілярах, я можу прирівняти ефект від застосування транексамової кислоти до ефекту однієї процедури видалення розширених капілярів лазером, також сироватка містить глюконалактон, котрий м’яко відлущує, та цілий спектр компонентів для комплексної дії на гіперпігментацію.
Сироватки 30 мл і це чимало. Якщо ви маєте гіперпігментацію та вікові зміни, котрі хочете зробити менш помітними, повірте за ці гроші немає нічого краще та й не тільки за ці.
Сироватка не має запаху, не містить ароматизаторів, ця риса притаманна й іншим продуктам українського бренду Jole. Консистенція наближена до гелевої, сироватка має жовтуватий відтінок, такий колір їй надає ретиналь. Вона швидко всмоктується, за порадою виробника я закриваю її ламелярним кремом. Я маю чутливу шкіру та вже пробувала декілька продуктів з ретинолом, цю сироватку моя шкіра сприймає без подразнення. Для повного результату ретиналь як і ретинол потрібно використовувати декілька місяців. Сироватка надає шкірі шовкову гладкість, робить її пружною та покращує тон обличчя. Кришка закривається щільно та надійно.
Я не можу радити вам купувати продукцію бренду Jole, щоб підтримати українського виробника, але я можу радити вам спробувати її, щоб підтримати свою шкіру.
Коментарі (0)